LEGO Star Wars: De Skywalker Saga lanceert officiële trailer

12 september 2021 om 10:26 in Gaming News met no comments

Gamescom 2021 trakteerde ons op een aantal fantastische aankondigingen, gameplay trailers, en onthullingen. Een van die trailers was voor het aankomende LEGO Star Wars: The Skywalker Saga van Warner Bros, Traveller’s Tales, TT Games, en Lucasfilm.

Door    Daniel  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

LEGO, HUMOR, ACTIE, EN EEN EPISCHE SAGA


 

We vingen een glimp op van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga op de E3 2019, maar sindsdien heeft het te lijden gehad van verschillende vertragingen, met heel weinig nieuws over hoe de ontwikkeling is gevorderd.

  buy LEGO Star Wars: The Skywalker Saga cheap cd key  

Gelukkig kregen we tijdens Gamescom Opening Night Live 2021 eindelijk een kleine glimp van de game via een korte trailer.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is een actie-avonturengame die alle negen Star Wars saga films omspant.

  pre-order LEGO Star Wars: The Skywalker Saga game key  

De trailer belicht momenten in de game die enkele van de meest memorabele scènes uit de Star Wars films vertegenwoordigen, waaronder Luke’s training door de handen van Master Yoda.

Qui-Gon Jinn’s dood na een gevecht met Darth Maul, en Rey’s sprong over Kylo Ren’s schip.

De game lijkt de meest ambitieuze LEGO videogame tot nu toe te worden, met spelers die vrijelijk iconische locaties uit de films kunnen verkennen en vanaf elk punt in de saga kunnen beginnen.

  when does LEGO Star Wars: The Skywalker Saga release?  

In een interview op de officiële Star Wars website onthulden de ontwikkelaars dat er 45 levels te voltooien zijn en dat het spel bijna 500 personages zal bevatten.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal nog steeds alle LEGO actie en humor bevatten waar de games bekend om staan, maar de gevechten krijgen een kleine tweak om meer combo-gebaseerd en betrokken te zijn.

  what characters are in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga?  

Er is nog geen releasedatum voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, maar het heeft wel een lente 2022 venster aangekondigd. Zou dat 4 mei kunnen zijn?


 

LEGO STAR WARS: THE SKYWALKER SAGA GOEDKOPE CD SLEUTELS


 

Het spel zal uitkomen voor de PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X en Series S, en PC wanneer het lanceert.

Zorg ervoor dat u ons bookmarked voor de beste deals en de laagste prijzen voor cd-sleutels, spelcodes, cadeaubonnen, prepaid kaarten, antivirus software en besturingssystemen.

         

RELEVANTERE ARTIKELEN