Lords of the Fallen 2 komt in 2026 – maar niet voor Steam

18 juni 2024 om 13:46 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Naar verluidt wordt er gewerkt aan Lords of the Fallen 2, maar uit de documenten blijkt dat het bij de lancering op PC een Epic Games exclusief zal zijn.

Lords of the Fallen 2 Komt in 2026

Komt Lords of the Fallen 2 op Steam?

Volgens een rapport van Bankier, is CI Games momenteel actief bezig met Lords of the Fallen 2, met een geplande release in 2026 voor deze Souls-achtige game. Net zoals bij de recente herstart van het eerste spel, zal het beschikbaar zijn op PlayStation en PC, maar niet op Steam bij de lancering; in plaats daarvan zal het een exclusieve deal hebben met Epic.

Het is teleurstellend nieuws voor degenen die hun games liever op Valve’s platform kopen, maar dat betekent niet dat het nooit op Steam zal verschijnen. Waarschijnlijk heeft het een jaar lang een exclusieve deal met Epic voordat het ergens anders naartoe gaat, zoals veel andere spellen in het verleden hebben gedaan. Je zult gewoon iets langer moeten wachten op het vervolg van deze action-RPG.

Ondertussen heeft de recente Update 1.5 van Lords of the Fallen de prestaties, stabiliteit, optimalisatie verbeterd en introduceert nieuwe spreuken, pantser sets en andere belangrijke functies – waardoor het spel veel speelbaarder wordt na een moeilijke lancering.

Het spel staat gepland voor release op PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5 eind 2024. Hou de exacte releasedatum en game deals in de gaten op CDKeyNL.

Vergelijk de Beste Prijzen voor Lords of the Fallen

Koop Lords of the Fallen 2 goedkoper door de prijzen van game keys te vergelijken op Allkeyshop. Onze prijstracker toont de nieuwste deals, kortingen en verkopen en bevat een prijshistoriegrafiek zodat je je huidige deals kunt vergelijken met eerdere. Bestel vandaag nog je exemplaar van de opvolger om het goedkoper te krijgen.

VERGELIJK GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKeyNL

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarkt.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN