Maak kennis met de niet-zo eenzame huurmoordenaar Zane Flynt van Borderlands 3

Door Rhyn uit juli 31, 2019 Blog met Geen commentaar
 

De versnellingsbak wil fans kennis laten maken met de nieuwe Vault Hunters van Borderlands 3 door middel van een reeks video’s met karakterprofielvideo’s. Om te beginnen hebben we de semi-gepensioneerde bedrijfshitman Zane, die toevallig ook alle Ierse stereotypen heeft die er bestaan.Zane is niet alleen een vaardige schutter, maar hij heeft ook een heel arsenaal aan speelgoed en gadgets. De beste is waarschijnlijk wat hij ook gebruikt om een “digikloon” van zichzelf te maken, iets wat erg nuttig is in een gevecht of wanneer je gewoon niet iemand hebt om een drankje mee te delen.

U kunt hieronder de volledige Zane character trailer bekijken:

 

Over gadgets gesproken, afhankelijk van de actievaardigheid die je in huis hebt, kan Zane ofwel een vliegende drone sturen, een Digi-Clone maken die je vijanden afleidt en aanvalt, of een barrière gebruiken die binnenkomend vuur blokkeert en tegelijkertijd de eigen vuurkracht van je team versterkt. Jammer dat we alleen het schild in actie zien in de trailer.

Verwacht dat personagetrailers voor Moze, Amara en FL4K binnenkort worden uitgerold.

Borderlands 3 wordt op 13 september gelanceerd voor PC, Xbox One en PlayStation 4.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


New Borderlands 3 Trailer viert de vreugde van de coöperatie.

 

Borderlands 3’s Celebration of Togetherness event was niet wat de meeste fans verwachtten. Lees verder om de nieuwe trailer van de wedstrijd te bekijken en meer.


AllKeyShop Rewards Program