Maneater Launch Trailer Features Bloed gevulde gameplay

26 mei 2020 om 15:03 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Maneater, het spel over een mens-etende haai die de wateren terroriseert in een poging wraak te nemen, heeft een lanceertrailer vrijgelaten die pronkt met de bloedige gameplay die je kunt verwachten.Maneater is een open-wereld RPG die spelers de controle geeft over een angstaanjagende haai die niets anders dan doden in gedachten heeft.

Maneater is ingesteld als een reality TV show en wordt verteld door Chris Parnell van Rick en Morty, en Saturday Night Live roem.

De trailer toont het prachtige detail van het water, de prachtige lichten van de stad ’s nachts, het bloederige verscheuren van menselijk vlees en het brutale doden van duikers die de pech hebben je tegen te komen.

Het spel zal je zien aanpassen en delen van je lichaam laten evolueren om te verbeteren hoe ze functioneren, uiteindelijk zie je evolueren naar een volwassen megalodon.

Bekijk de Maneater lanceertrailer hieronder:

 

 

Ga waterwegen, moerassen en oceanen binnen en geef de menselijke en wilde dieren populaties een reden om bang te zijn als je zwemmers, duikers en andere zeedieren uit elkaar scheurt, en ze van hun ledematen scheurt.

Het spel zal zeven regio’s hebben, elk met zijn apex roofdieren zoals alligators, reuzeninktvissen en orka’s. Het doden van deze roofdieren biedt de speler de kans om speciale vaardigheden te verdienen. Het neerhalen van de menselijke premiejagers die zijn verzonden om je te doden zal je extra beloningen opleveren.

Verbruik andere waterdieren om te overleven, waaronder vissen en schildpadden voor eiwitten, vet en mineralen. Het spel stelt de speler in staat om de omgeving en de omgeving te gebruiken voor gevechtsvoordeel.

Je kunt nu je tanden laten zien als Maneater, voor PlayStation 4, Xbox One, PC en de Nintendo Switch later in het jaar.

 

OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Laatste Maneater Dev dagboek onthuld

 

Maneater, van ontwikkelaars Tripwire Interactive, heeft een laatste dev-dagboek gehad voor zijn mei-versie.


AllKeyShop Rewards Program