Marvel’s Avengers Free Upgrade voor PS5 Eigenaren Aangekondigd

29 juni 2020 om 18:19 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Crystal Dynamics heeft een verbazingwekkende aankondiging voor binnenkort PS5 eigenaren als er een Marvel’s Avengers gratis upgrade beschikbaar zal zijn.CTO van Crystal Dynamics Gary Snethen kondigde aan dat hun team hard aan het werk is zodat toekomstige eigenaars van de PS5 ook het beste uit de game zullen halen. Hij zei: “Bij Crystal Dynamics zijn we gamers en hebben we een gamer-eerste-mentaliteit. We willen het de spelers van Marvel’s Avengers gemakkelijk maken om te genieten van de extra functies die PS5 aan de game toevoegt. Daarom zijn we blij te kunnen aankondigen dat als je Marvel’s Avengers voor het PS4-platform koopt, digitaal of op schijf, en later upgradet naar een PS5, je de PS5-versie van de game met al zijn verbeteringen gratis krijgt! “

Snethen drukt ook uit hoe opgewonden hij is over de opmerkelijke prestaties die de volgende genconsole kan leveren door te zeggen: “De GPU en CPU verbeteringen op PS5 zijn opwindend, maar nog opwindender is de introductie van een ultrasnelle SSD met bliksemsnelle laadsnelheden”.

Ook is er onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor het spel dat de hoofdrolspeler Mental Organism Designed Only for Killing of M.O.D.O.K introduceert met behulp van hos organisatie, Advanced Idea Mechanics of AIM, een stel killerrobots zullen hun plannen naar voren brengen om alle superkrachten op aarde te verwijderen. Bekijk de videotrailer hieronder:

 

 

Marvel’s Avengers wordt op 4 september 2020 gelanceerd en is beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

 

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Marvel’s Avengers Beta Komt naar PlayStation 4

 

Als je een Marvel’s Avengers-fanaat bent, is het nu een geweldige tijd om jou te zijn, want Square Enix heeft zojuist officieel de eerste BETA voor de PlayStation 4 aangekondigd. Als je wilt deelnemen aan de BETA, hoef je alleen maar de game voor te bestellen.


AllKeyShop Rewards Program