Metroid Prime 4 viert een briljante comeback met nieuwe gameplay

21 juni 2024 om 19:32 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Metroid Prime 4 Beyond

Tijdens de Nintendo Direct 2024 werd, naast vele andere spellen, eindelijk het langverwachte Metroid Prime 4: Beyond aangekondigd. Dit spel had eigenlijk veel eerder moeten verschijnen. Ontdek hier alles over en hoe het spel nu echt zal zijn.

Belangrijkste Informatie

  • Metroid Prime 4: Beyond staat gepland voor 2025.
  • Speel als Samus Aran, de legendarische premiejager.
  • Metroid Prime 4 had oorspronkelijk in 2019 moeten verschijnen.

Wat is Metroid Prime 4: Beyond?

Metroid Prime 4: Beyond is het nieuwste deel van de Metroid-serie en het spel staat gepland om in 2025 uit te komen voor de Nintendo Switch. De Metroid spellen zijn first-person alien shooters. Je speelt als de bekende premiejager Samus Aran, die ook al bekend en populair is uit de oudere delen. Helaas is er tot nu toe nog niet veel bekend over het verhaal van het spel. Ook de trailer geeft helaas geen diepere inzichten. Maar je ziet wel veel gameplay, wat er echt goed uitziet. Dus bekijk het zelf maar even wat verder bovenaan.

Metroid Prime 4 had eigenlijk al veel eerder moeten verschijnen

Metroid Prime 4 werd al in 2017 aangekondigd op de E3. Op dat moment werd alleen een logo van het spel getoond en verder niets. Tot grote verrassing werd dit spel ontwikkeld door Bandai Namco Singapore en niet zoals de andere Metroid spellen door Retro Studios. Op 15 januari 2019 werd echter door Nintendo bekendgemaakt dat de ontwikkeling van het spel was stopgezet. Dit kwam doordat Nintendo niet tevreden was met de toenmalige versie van Metroid 4.

Metroid Prime 4 Beyond

Daarna is Retro Studios opnieuw begonnen met de ontwikkeling van het spel en hebben ze het spel vanaf de grond opnieuw ontwikkeld. Nu is het eindelijk zover, in 2025 moet Metroid Prime 4 onder de naam Metroid Prime 4: Beyond voor de Nintendo Switch verschijnen.

Bespaar bij de aankoop van Metroid spellen

Tot 2025 zijn er nog een paar dagen, wat denk je ervan om in de tussentijd een paar andere Metroid spellen te spelen? Als je geïnteresseerd bent, moet je zeker eens kijken bij CDKeyNL. CDKeyNL is er voor jou en vergelijkt de prijzen bij meer dan 60 verkopers. Hierdoor krijg je altijd de beste prijs voor videogames te zien.

CDKeyNL DEKT JE MET DE BESTE BESCHIKBARE AANBIEDINGEN

Download de gratis CDKeyNL browserextensie – BESPAAR GELD

Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste videogame nieuws, trailers en de beste aanbiedingen, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor CD-keys, gamecodes, cadeaukaarten en antivirussoftware van de geverifieerde CD-key verkopers op onze shoppagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons via Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen