Microsoft zegt dat Activision Blizzard niet zo belangrijk is voor Sony PlayStation als andere uitgevers

31 maart 2023 om 12:19 in Gaming News met no comments

Microsoft beweert dat Activision Blizzard niet zo belangrijk is voor Sony en PlayStation als andere uitgevers.

Door Daniel Burrows Daniel

Lees dit bericht in :

  Microsoft Klaagt dat Activision Blizzard Niet Belangrijk is voor Sony    

Belangrijke feiten

  • Microsoft probeert Activision Blizzard over te nemen voor een recordbedrag van $69 miljard.
  • In de reactie op het onderzoek van de Britse CMA beweert Microsoft dat Activision Blizzard niet belangrijk is voor Sony en PlayStation.
  • Microsoft zegt dat Take-Two Interactive en Ubisoft belangrijker zijn voor Sony dan Activision en Call of Duty.
 

MICROSOFT BAGATELLISEERT BELANG VAN ACTIVISION VOOR PLAYSTATION


 

Microsoft blijft werken aan de overname van Activision Blizzard voor $69 miljard, en in de reactie op het onderzoek van de Britse Competition and Markets Authority (CMA) beweert het dat Activision minder belangrijk is voor Sony en PlayStation dan andere uitgevers.

  Microsoft Koopt Activision Blizzard voor $69 Miljard  

Naarmate de aandacht blijft toenemen voor Microsoft’s poging om Activision Blizzard over te nemen voor een recordbedrag, zegt de Xbox-fabrikant dat EA, Ubisoft en Take-Two belangrijker zijn voor Sony dan Activision Blizzard.

In een verklaring zegt Microsoft: “Sony heeft 286 spellen die exclusief zijn voor PlayStation”, en dat Sony de voorkeur geeft aan het lanceren van first-party titels als PlayStation-exclusives, zoals God of War en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Sony heeft teruggeslagen en beweert dat The Elder Scrolls 6 en Starfield niet als Xbox-exclusives waren gepland totdat Microsoft Bethesda overnam, en zij zeggen dat Microsoft hetzelfde zal doen met Call of Duty als de deal voor Activision is afgerond.

De deadline voor een beslissing over of Microsoft Activision Blizzard kan overnemen, is verplaatst naar 22 mei.


 

KOOP GOEDKOPE CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 GAME SLEUTELS OP CDKEYNL


 

Allkeyshop is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download de Allkeyshop Browserextensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons toevoegt aan je bladwijzers.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor CD-sleutels, game-codes, cadeaukaarten en antivirussoftware van de geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

 
     

RELEVANTERE ARTIKELEN