Modern Warfare 3 gratis tot maandag – Haal nu je sleutel op

9 februari 2024 om 18:10 in Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties
Nieuws gepresenteerd door CDKeyNL

Gisteren begon het tweede seizoen in Modern Warfare 3. Als gevolg hiervan is er nu een gratis proefversie van Modern Warfare 3 beschikbaar voor nieuwe spelers. Dit is echter slechts voor een beperkte tijd. Hier vind je alle informatie erover.

Belangrijkste informatie

  • Van 8 tot 12 februari kun je Modern Warfare 3 gratis uitproberen.
  • Je hebt toegang tot 9 multiplayermaps in 5 verschillende spelmodi.
  • De Zombie Mode van Modern Warfare 3 is ook gratis te spelen.
 

Wanneer is Modern Warfare 3 gratis?

In Modern Warfare 3 begon het nieuwe seizoen gisteren. Om meer spelers voor het nieuwe seizoen aan te trekken, kan nu iedereen Modern Warfare 3 gratis uitproberen. Dit is mogelijk van 8 tot 12 februari. Als je het spel hebt getest en daarna wilt blijven spelen, geef ik je later een tip over hoe je kunt besparen op je aankoop.

Modern Warfare 3 gratis

Welke modi en maps zijn beschikbaar?

Velen vragen zich waarschijnlijk af welke maps beschikbaar zijn tijdens deze gratis periode en welke modi kunnen worden gespeeld op deze maps. Tijdens de gratis periode zijn in totaal 9 verschillende multiplayermaps beschikbaar, waaronder Rust, Shipment, Terminal en Highrise, allemaal zeer populair bij de community. Als je meer gedetailleerde informatie wilt over alle multiplayermaps in Seizoen 2, bekijk dan zeker dit artikel .

Om voldoende variatie te bieden tijdens de gratis periode, zijn er 5 verschillende spelmodi beschikbaar. De modi zijn: Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed en de gloednieuwe modus Team Gun Game. Naast deze multiplayermodi is ook de MWZ Open-World Zombie Mode beschikbaar, waar je talloze zombies kunt neerhalen.


Waar kan ik Modern Warfare 3 gratis uitproberen?

Als je geïnteresseerd bent om Modern Warfare 3 gratis uit te proberen, is het heel eenvoudig om dit te doen. Op de pc moet je inloggen op Battle.net en je account koppelen aan je telefoonnummer, waarna je eenvoudig Modern Warfare 3 kunt downloaden. Een download via Steam is niet mogelijk voor dit gratis weekend.

Op de PlayStation 4/5 of de Xbox One / Series XIS kun je het spel zoals gewoonlijk downloaden in de winkel. Na 12 februari is het spel niet meer speelbaar op je apparaten.


Koop Modern Warfare 3 tegen de beste prijs

Heb je Modern Warfare 3 getest en wil je na het gratis weekend blijven spelen? Geen probleem, ik zal je vertellen hoe je kunt besparen op de aankoop. Tot 20 februari wordt Modern Warfare 3 met 30% korting verkocht voor €48,99 op Steam en op Battle.net maar er is meer.

In de PlayStation Store en in de Xbox Store is de Cross-Gen Edition van Modern Warfare 3 beschikbaar voor €55,99 in plaats van €79,99. Maar natuurlijk is dat nog steeds veel. Daarom is er een truc om nog meer te besparen op videogames: CDKeyNL. CDKeyNL vergelijkt prijzen van meer dan 60 verschillende geverifieerde verkopers en laat altijd de beste prijs voor videogames zien.


Bespaar op al je games in de toekomst

CDKeyNL is de beste plek om de beste games tegen de beste prijs te vinden. We hebben zelfs een browserextensie die je altijd helpt de beste kortingscode, coupon en laagste prijs te vinden.
Download hier de extensie en bespaar in de toekomst!!!

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als favoriet markeert.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.


Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google Nieuws.Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian

Meer Relevante Artikelen