Monster Hunter World Iceborne Expansion is nu op de PC

11 januari 2020 om 13:45 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

De Monster Hunter World Iceborne Expansion, die in september vorig jaar voor PlayStation en Xbox One werd uitgebracht, laat pc-spelers genoegen nemen met bestaande content. Maar dat verandert vandaag de dag, nu Iceborne eindelijk op de pc is geland.Voorbestellingen voor de uitbreiding waren al een tijdje open op Steam en vroege adoptanten zullen worden getrakteerd op twee gratis pakketten met verschillende verbruiksartikelen. Iedereen krijgt zo’n pakje, terwijl alleen Iceborned-eigenaren een tweede pakje krijgen. Spelers kunnen de freebie claimen door simpelweg in te loggen tegen 5 februari.

Hier is een voorproefje van wat Iceborne voor MHW oplevert:

 

Nu Iceborne uit is voor PC, maakt Capcom zich klaar om updates voor de PC-versie van MHW gesynchroniseerd te houden met consoles. “Title updates voor Iceborne op de PC zijn gepland om in de toekomst op één lijn te komen met het console update release schema”, kondigde Capcom aan in een persbericht.

Monster Hunter World Iceborne is nu beschikbaar op PC, en ook op Xbox One en PS4. Nieuwe PC-spelers kunnen speciale edities van de game kopen en dan de basisgame bundelen met de uitbreiding en misschien andere bonussen.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Top Game Releases voor Januari 2020

 

Het jaar begint langzaam, maar er komen nog steeds een aantal geweldige wedstrijden op je af in januari. Kijk maar eens naar de topgame-uitgaves voor januari 2020.


AllKeyShop Rewards Program