Monster Hunter World: Iceborne ‘Safi’jiiva Siege’ Expansion Gedetailleerd

14 december 2019 om 01:10 in Blog met no comments
 

Read post in CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

De Monster Hunter World Iceborn ‘Safi’jiiva Siege’ uitbreiding is nu beschikbaar. Om dit te vieren, deelde Capcom nieuwe informatie en een nieuwe trailer voor deze uitbreiding. De Safi’jiiva Siege is een beperkte tijdsbesteding die loopt tot 5 januari 2020, 23:59 UTC.De speciale quest heet “The Red Dragon” en je missie is om Safi’jiiva te verslaan in de afgelegen vallei. Je moet echter eerst de verkenningstaak voltooien om toegang te krijgen tot de missie.

Dit is ook een coöperatieve online queeste waar je je bij andere leden in de verzamelhub kunt aansluiten om deze te voltooien.

De beloningen die beschikbaar zijn na het voltooien van de quest zullen afhangen van hoe je eraan hebt bijgedragen. De mogelijke beloningen zijn de ontwaakte wapens. Deze zijn beschikbaar voor elk type wapen dat een element of status effect aanval rating op elk wapen heeft. Deze soorten wapens zijn beschikbaar om te worden geüpgraded met verschillende “ontwaakte vaardigheden”, om je eigen unieke wapen te creëren.

Bekijk hieronder de Safi’jiiva Siege-trailer:

Monster Hunter World is momenteel beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding Monster Hunter Iceborne is op dit moment alleen beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One van het systeem. De lancering van de Iceborne PC vindt plaats op 9 januari 2020.