Mortal Kombat 11: Aftermath zal Mileena niet hebben als speelbaar karakter

22 mei 2020 om 16:39 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

NetherRealm Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de komende Mortal Kombat 11: Aftermath, waarin nieuwe vriendschappen worden onthuld en wordt bevestigd dat Mileena niet speelbaar zal zijn.De nieuwe trailer voor het spel richt zich op de nieuwe vriendschappen die aan het spel zullen worden toegevoegd, waaronder de vriendschap tussen Mileena en Kitana, die NetherRealm heeft bevestigd op Twitter, waarmee ook wordt bevestigd dat Mileena niet speelbaar zal zijn.

 

 

Het spel pakt aan het einde van de hoofdverhaallijn op nadat Liu Kang Kronika heeft verslagen. Liu Kang, samen met Raiden kijken om de Zandloper te gebruiken om een betere tijdlijn te creëren wanneer Shang Tsung en bondgenoten verschijnen om een grotere dreiging te onthullen.

Met Aftermath komen nieuwe speelbare personages, RoboCop, uit de hit 1987 klassieke sci-fi film, Fujin, de God van de Wind, en Sheeva, de vier-armige, half-dragon koningin van de Shokan.

   

Met Aftermath komt er ook een gratis inhoudelijke update die nieuwe podia toevoegt, en klassieke, maar ook Stage Fatalities en de nieuwe vriendschappen.

Degenen die Mortal Kombat 11: Aftermath vooraf bestellen, ontvangen het Eternal Klash Skin Pack met de Unbound Rage Scorpion, Son of Arctika Sub-Zero en Kori Power Frost skins.

Mileena is al een tijdje gezocht door fans in een andere Mortal Kombat wedstrijd, maar op 1 april maakte Ed Boon een grapje dat we Mileena nooit meer zouden zien in een Mortal Kombat wedstrijd, of dat nu gewoon een April Fools was of niet, we zullen moeten afwachten en zien.

 

Mortal Kombat 11: Aftermath wordt gelanceerd op 26 mei 2020, voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

  AllKeyShop Rewards Program