Mortal Kombat 11 onthult 3 meer DLC-personages

2 juni 2019 om 07:26 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop KeyforSteam CDKeyIT CDkeyPT claveCD GocleCD

NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben nog drie DLC-personages onthuld als onderdeel van The Kombat Pack, Mortal Kombat 11’s DLC-pack met het eerste personage. De onthulling gebeurde via een nieuwe trailer die het met fans gevulde arsenaal aan moves van Shang Tsung benadrukte.De trailer zelf is op dezelfde manier geformatteerd als de pre-launch onthullende trailers van andere personages. Deze richt zich op Shang Tsung die al lang is onthuld als het eerste DLC-personage van het spel. Ik zal de trailer niet voor je bederven, ik zal alleen maar zeggen dat als je een echte Mortal Kombat-fan bent, je waarschijnlijk zal exploderen tijdens het kijken.

Je kunt de volledige The Kombat Pack-trailer hieronder bekijken:
 

Na Shang Tsung’s officiële onthulling worden drie namen op het scherm getoond – Nightwolf, Sindel en Spawn. Deze drie treden toe aan Shang Tsung als vier van de zes personages die deel uitmaken van The Kombat Pack. De trailer onthult ook dat de laatste twee karakters gastpersonages zullen zijn, dus laat de speculaties beginnen.

Het Kombat-pakket is inbegrepen in de Premium-editie van het spel, maar het zal ook verkrijgbaar zijn als een afzonderlijke aankoop. Het bevat ook skins en uitrusting voor alle inbegrepen personages, plus Klassic-kostuums voor de iconische ninjas van het spel. Spelers kunnen Shang Shaung en de Klassic Ninja-kostuums al op 18 juni gebruiken. Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar op PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch.

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Bekijk de epische vecht van tijdlijnen in Mortal Kombat 11’s Lanceer Trailer

 

NetherRealm is gegaan allemaal in Mortal Kombat 11’s Lanceer Trailer als het vitrines klassieke en huidige versies van de fan-favoriete personages in een epische vecht om te overleven.


AllKeyShop Rewards Program