New World domineert Steam Charts

13 augustus 2021 om 14:05 in Gaming News met no comments

New World, de aankomende MMO van Amazon Games Studios komt volgende maand uit, en tijdens de gesloten bèta zijn de cijfers op Steam indrukwekkend geweest.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

NEW WORLD GESLOTEN BETA PIEK SPELERS


 

De gesloten bèta van New World begon op 20 juli en loopt tot 2 augustus, en tot nu toe blijkt het spel een hit te zijn op zowel Steam als Twitch.

New World zou in 2020 worden gelanceerd, maar net als veel games vorig jaar werd het spel uitgesteld, en sommigen dachten dat het de doodsteek zou betekenen. Echter, dat is niet gebleken waar te zijn.

  buy new world cheap cd key  

Volgens Steamdb, heeft New World een piek gelijktijdige speler aantal van 200.856 gezien, wat genoeg is om het in de top 5 meest gespeelde games op Steam te zetten.

New World werd ook de tweede meest bekeken game op Twitch, met meer dan 300.000 kijkers.

  find best new world game key deals online  

De cijfers kunnen echter een beetje misleidend zijn, omdat degenen die pre-orderden een beta key ontvingen, en degenen die zich hadden aangemeld voor het creator programma meerdere keys konden weggeven aan wie ze maar wilden.

Iedereen die het spel pre-orderde en terugbetaalde kon nog steeds toegang krijgen tot de gesloten beta, dus wanneer het spel lanceert, zal het misschien niet zo veel succes kennen, maar het is nog steeds een ongelooflijke week geweest voor het spel.


 

ALLKEYSHOP EN NEW WORLD


 

Als je hebt genoten van de gesloten bèta en wilt weten welke editie je moet kopen, kun je ons geweldige artikel hier bekijken.

Je kunt alle beste deals voor New World CD keys, game codes, gift cards, en prepaid game cards van onze geverifieerde key verkopers vinden op onze winkel pagina’s.

       

RELEVANTERE ARTIKELEN