New World Voorproef: Glacial Tarn Expeditie vanuit de Eternal Frost

20 november 2023 om 19:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties
New World Voorproef: Glacial Tarn Expeditie vanuit de Eternal Frost

Lees dit bericht in :

   

New World, de MMORPG ontwikkeld en uitgegeven door Amazon Games, heeft al 2 jaar op zijn naam staan. En hoewel het initiële succes snel afnam, heeft het spel nog steeds een solide kerngemeenschap en ontvangt het veel nieuwe inhoud.

Als onderdeel van de PTR, de Public Test Realm, kunnen spelers het aankomende content testen en er al vroeg naar kijken, terwijl ze het team ook helpen bij het aanpassen en repareren ervan vóór de wereldwijde release. Als zodanig is de nieuwste update, met de naam Eternal Frost, zojuist uitgebracht als onderdeel van de Wave 2-sessie.

  New World Eternal Frost officiële kunst  

Eternal Frost

 

Momenteel beschikbaar bij de huidige PTR, wordt Eternal Frost verwacht op 12 december. Het zal een nieuw seizoensverhaal bevatten, waarin we een nieuwe dreiging ontdekken van een Ridder van de Ronde Tafel die verboden kennis heeft ontdekt en Aeternum bedreigt.

Natuurlijk wordt de update geleverd met een Season Pass met alle verwachte inhoud. Maar nog belangrijker is een nieuwe expeditie en nieuwe artefacten. Samen met een overvloed aan verwachte winterse evenementen tijdens het Winter Convergence Festival, en later met Legacy of Crassus.

  New World Eternal Frost Expeditie Grote Klauw-baas  

Nieuwe Expeditie: De Glacial Tarn

 

Het hoogtepunt van de aankomende update, Glacial Tarn is een nieuwe expeditie op niveau 65, waar spelers de ijzige grotten van de Grote Kloof zullen verkennen op zoek naar Varangian Ridder Ser Loth, voordat zijn nieuw ontdekte krachten hem tot een gevaar voor heel Aeternum kunnen maken.

Het nieuwe gebied stelt spelers in staat om de Empyrean Flame-buff te gebruiken om vijandelijke ondoordringbare IJspantsers te verwijderen, maar de buff moet actief worden gehouden door deze opnieuw te activeren met de Oven om stand te kunnen houden tegen de ijsmagie-aangedreven vijanden.

 
 

Hoe toegang krijgen tot PTR-client

 

Toegang krijgen tot de preview-build is eenvoudig. U moet de “New World Public Test Realm” downloaden als u het spel al op Steam bezit. Als onderdeel van de test ontvangt u een speciale set pantser en wapens in cacheformaat, elk gebaseerd op verschillende soorten bouw van CON, DEX, INT, FOC en STR.

In cacheformaat worden ze bij opening aan uw inventaris toegevoegd, maar wees voorzichtig, want alles tegelijk openen kan u overbelasten. Houd er tot slot rekening mee dat u na afloop van de testperiode geen toegang meer hebt tot de testservers.

  New World Eternal Frost Winter Convergence Festival  

KOOP EEN NEW WORLD GAME KEY VOOR EEN LAGE PRIJS OP CDKEYNL


 

CDkeynl is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download de gratis Allkeyshop Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

   

Door whizzerlow whizzerlow

Meer relevante artikelen