Next Hero van Dota 2 is een Granny Dragon Rider

26 augustus 2019 om 08:19 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Valve maakte van de gelegenheid gebruik om op The International 2019 de volgende held te onthullen die zich bij het rooster van Dota 2 aansloot, een oudere dame genaamd Snapfire. Maar laat je niet misleiden door haar leeftijd, want deze oma heeft veel vuurkracht en rijdt op een vurige hagedis.

Snapfire werd onthuld door middel van een nieuwe filmische trailer. Hoewel de video bevatte geen enkele vorm van gameplay, het geeft ons een kijkje op wat zou kunnen zijn haar in-game vaardigheden. Uit wat we hebben gezien, lijkt het erop dat ze misschien in staat is om bondgenoten te buffen met haar koekjes, vuurwapens te gebruiken om vijanden van een afstand te bestrijden, en haar vrolijke draak te bevelen om gesmolten lava op vijanden te spuwen.

U kunt kijken naar de volledige onthulling trailer hieronder:

 

Interessant is hoe Snapfire’s volle kampeerspullen zich netjes en gemakkelijk met een trapje op haar bergje inpakken. Over haar draak gesproken, fans konden het schattige wezen niet anders dan vergelijken met Toothless van Dreamworks’ How to Train Your Dragon-films. De buzz is echter vooral positief geweest, waardoor de fans nog enthousiaster zijn geworden voor als de held arriveert.

Snapfire zal zich deze herfst aansluiten bij het Dota 2-rooster. Net als bij andere helden, verwacht je dat ze de eerste weken overmeesterd zal zijn, en dat ze dan in evenwicht zal zijn als de hype om haar heen uitsterft en Valve meer informatie kan krijgen over hoe spelers haar gebruiken.


AllKeyShop Rewards Program