Nieuw Battlefield spel al in ontwikkeling

4 april 2022 om 13:36 in Gaming News met no comments
Volgens de laatste berichten zijn EA en DICE al bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Battlefield-game, en wij hebben de details.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price

 

WAT IS DE NIEUWE BATTLEFIELD GAME?


 

Battlefield 2042 is nog maar kort geleden gelanceerd met vernietigende kritieken, maar EA en DICE werken naar verluidt al aan de volgende Battlefield-titel.

  buy BF 2042 game key cheap online  

In een recente blog post zei industrie Insider Tom Henderson dat Battlefield 2042 wordt gezien “als een misser” binnen EA en DICE.

Volgens Henderson zeggen zijn bronnen dat de nieuwe Battlefield game in pre-productie is en dat het team “waardevolle lessen” heeft geleerd van Battlefield 2042.

  is there a new Battlefield game?  

In zijn blog zegt Henderson dat EA en DICE “een heleboel veranderingen” die ze in Battlefield 2042 hebben aangebracht, zullen “terugdraaien”.

Sommigen denken dat dit verwijst naar de kaartgrootte van 128 spelers en het besluit om het klassensysteem te veranderen in specialisten.

Naar verluidt werkt de meerderheid van DICE nu aan de nieuwe game, maar BF 2042 is nog niet helemaal verlaten.

  is Battlefield 2042 dead?  

DICE is al toegewijd aan het uitbrengen van vier specialisten en battle passes voor BF 2042, met één kaart al gepland voor een zomer release.

EA en DICE moeten het nieuwe Battlefield-spel nog aankondigen, maar Henderson zegt dat het zich afspeelt in de moderne tijd of nabije toekomst.


 

KOOP BATTLEFIELD 2042 GOEDKOOP GAME SLEUTEL OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste video game nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kan de beste en goedkoopste online deals vinden voor goedkope Battlefield 2042 CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 

 

RELEVANTERE ARTIKELEN