Nieuwe Dragon Ball Z Kakarot Trailer Teasen RPG systemen

3 december 2019 om 13:23 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Hoewel we veel iconische gevechten hebben gezien en een beetje de verkenningskant van het spel, lijkt het erop dat Bandai Namco de anticiperende fans eraan wil herinneren dat Dragon Ball Z Kakarot een ARPG is. De nieuwe trailer, die net in het Japans is, geeft ons een kijkje in de verschillende systemen voor de RPG-kant van het spel.De trailer is iets minder dan 4 minuten en toont verschillende andere systemen dan gevechtssystemen. We krijgen een glimp van het trainingssysteem, een kooksysteem met Goku’s vrouw, Chichi, vriendschapslevels met ondersteunende personages en het zijmissiesysteem. We zien ook een beetje van het skill tree systeem dat gebruik maakt van de Z-Orbs-spelers die kunnen verzamelen uit de spelwereld of door vijanden te verslaan.

Je kunt de volledige trailer hieronder bekijken:

 

Ook hier is de trailer in het Japans, dus we halen alles uit zijn context. Hopelijk brengt Bandai Namco binnenkort een Engelse versie van deze trailer uit, zodat we een beter inzicht krijgen in wat we kunnen verwachten van de verschillende systemen van Kakarot.

Dragon Ball Z Kakarot lanceert op 17 januari voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


De meest verwachte Spelen voor 2020

 

Hoewel het jaar nog niet voorbij is, maken we je klaar voor het volgende jaar door de meest verwachte spellen die volgend jaar uitkomen af te tellen.


AllKeyShop Rewards Program