Nieuwe Pokemon Zwaard en Schild Aanhangwagen Shows Off Gigantamaxing

Door Rhyn uit juli 9, 2019 Blog met Geen commentaar
   

De Pokemon Company heeft zojuist een gloednieuwe trailer voor Pokemon Sword and Shield uitgebracht die een aantal van de nieuwe Pokemon-spelers in de Galar-regio laat zien. De korte video toont ook de “Gigantamaxing”-monteur die de gevechten tot epische proporties brengt.Vier nieuwe Pokemon werden getoond (hoewel Yamper al werd onthuld op de E3) en we hebben ze hieronder samen met hun officiële beschrijvingen op een rijtje gezet:

  • ALCREMIE (Fee) — Alcremie kan slagroom produceren, die rijker wordt naarmate Alcremie zich gelukkiger voelt. Desserts gemaakt met behulp van deze crème zijn altijd heerlijk, dus veel patissiers streven ernaar om een Alcremie als hun partner te hebben.
  • YAMPER (Electric) — Yamper heeft de neiging om aangetrokken te worden tot dingen die snel bewegen. Het kan mensen en Pokémon achtervolgen of zelfs bij voertuigen gaan opladen!
  • ROLYCOLY (Rock) – Zijn rode oog kan donkere gebieden verlichten, terwijl het de klomp steenkool gebruikt die als een wiel aan zijn lichaam vastzit om door kolenmijnen en grotten te bewegen. Het lijkt in staat te zijn om soepel te reizen, zelfs over ruw terrein.
  • DURALUDON (staal/draak) — Het metaal dat het lichaam vormt is ongelooflijk duurzaam maar ook verrassend licht. Het weegt slechts ongeveer 88 pond. in totaal. Hierdoor kan Duraludon ondanks zijn uiterlijk vrij snel bewegen. Zijn lichaam is echter zwak aan corrosie, en is gekend om gemakkelijk te roesten.

U kunt ze alle vier in actie zien in de trailer hieronder:

  Wat Gigantamaxing betreft, neemt deze monteur de eerder geopenbaarde Dynamaxing monteur een tandje hoger. Niet alleen transformeert het de Pokemon tot een gigantische versie van zichzelf, maar het verandert ook het uiterlijk van de Pokemon. Tijdens deze toestand worden uiterst krachtige bewegingen, G-Max Moves genaamd, ontgrendeld. Deze bewegingen vereisen Gigantamaxing en kunnen niet worden uitgevoerd door gewone Dynamax Pokemon. De trailer onthulde ook dat bepaalde Gym-leiders exclusief voor elke versie zullen zijn. Zwaard zal zijn voorzien van de Fighting-type specialist Bea, terwijl Shield spelers zullen moeten uitdagen Ghost-type deskundige Allister. Pokemon Sword and Shield wordt op 15 november exclusief voor de Nintendo Switch gelanceerd.

AllKeyShop Rewards Program