Nintendo niet op Gamescom 2022, belooft andere evenementen

17 juni 2022 om 15:48 in Gaming News met no comments

Nintendo heeft bevestigd dat het niet zal deelnemen aan de Gamescom 2022, maar het heeft beloofd dat andere vooraf geplande evenementen wel zullen doorgaan.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

NINTENDO ZIET AF VAN GAMESCOM 2022


 

Nintendo heeft aangekondigd dat het niet zal deelnemen aan de Gamescom 2022, met de mededeling: “na rijp beraad hebben we besloten niet deel te nemen aan Keulen.”

  when is gamescom 2022?  

Gamescom 2022 vindt plaats van 24 tot 28 augustus in Keulen, Duitsland, en de terugtrekking van Nintendo is een grote klap voor gamers.

Degenen die Gamescom 2022 bijwonen en hopen Switch-games te kunnen proberen, kunnen dat echter doen op andere evenementen in Duitsland.

In een verklaring aan Games Wirtschaft zei Nintendo dat evenementen “roadshows met onze Airstreamer [tourbus] en onze [VW] Bulli omvatten, bijvoorbeeld op locaties zoals het SWR Summer Festival en het Stuttgart Children and Youth Festival.”

  upcoming games 2022?  

Nintendo bevestigde ook dat het “zal deelnemen aan het Main Matsuri Japan Festival in Frankfurt, evenals de DoKomi in Düsseldorf en de AnimagiC in Mannheim.”

En Nintendo hoopt ook meer tourstops en activiteiten te organiseren in de aanloop naar Gamescom 2022.

Gamescom 2022 wordt dit jaar zowel persoonlijk als online gehouden en begint met Gamescom Opening Night Live op 23 augustus.


 

KOOP GOEDKOPE GAMING MERCH BIJ ALLKEYSHOP


 

For all the latest video game news, trailers, and best deals, make sure to bookmark us.

You can find all the best and cheapest online deals on cheap CD keys, game codes, gift cards, and antivirus software from the verified CD key sellers on our store pages.

Allkeyshop Gaming Merch en Geschenken


         

RELEVANTERE ARTIKELEN