Nomineer je favoriete games voor The Steam Awards 2019

30 november 2019 om 17:40 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Valve doet opnieuw een beroep op de Steam Award Selection Committee om te helpen bij het bepalen van de uiteindelijke genomineerde line-up voor dit jaar The Steam Awards. Dat comité bestaat toevallig uit alle Steam-gebruikers, dus als je één of meer van je favoriete games wilt gebruiken om de cut te maken, zorg er dan voor dat je gebruik maakt van de kracht van de democratie.

Er zijn 8 categorieën voor de prijzen van dit jaar. Zoals de traditie het wil, zijn de meeste prijzen vrij eenvoudig, maar een aantal ervan zijn een beetje creatiever. Neem “The Best Game You Such At Award“, waarin spelers worden uitgenodigd om games te vieren die hun grenzen testen (en hoe sterk hun monitor, toetsenbord of muis zijn tegen plotselinge aanvallen van woede).

Hier zijn de categorieën van dit jaar samen met de beschrijving van Steam’s van elke categorie:


De Game of the Year Award

Misschien was het zijn meeslepende gameplay, of zijn aangrijpende verhaal…. zijn goed ontworpen personages, onberispelijk ontwerp, of verslavende multiplayer. Wat de reden ook is, de winnaar van de Game of the Year Award van 2019 is een instant klassieker.

De VR Game of the Year Award

Als het gaat om het betreden van nieuw terrein in games, is er geen hoger tempo van vooruitgang dan in VR. Als we onze manier hadden, zouden alle VR-ontwikkelaars een prijs krijgen voor het bouwen van de toekomst van meeslepende spellen en ervaringen die ongeëvenaard zijn door een ander medium. Maar aangezien er maar één trofee is, is het aan jou, lid van het Steam Awards Selection Committee, om er één tot beste van 2019 te bekronen.

De Labor of Love Award

Dit spel is al een tijdje uit. Het team is ver voorbij de eerste onthulling van hun creatieve baby, maar als de goede ouders die ze zijn, blijven deze ontwikkelaars hun creatie voeden en ondersteunen. Dit spel, tot op de dag van vandaag, krijgt na al die jaren nog steeds nieuwe inhoud.

De Better With Friends Award

Er zijn een aantal spellen die gewoon niet hetzelfde zijn als je in je eentje speelt. Misschien heb je een vriend nodig om op je hoede te zijn. Misschien heb je een vriend nodig die je in hun rug kunt steken. Hoe dan ook, de vreugde wacht op degenen die vrienden verzamelen om deze spellen te spelen.

De Most Innovative Gameplay Award

Dit spel staat in de frontlinies van het experiment, waarbij de grenzen van het medium worden verlegd met spannende, nieuwe interacties en hersenbrekende verrassingen. Dit spel denkt buiten de gebaande paden, en trekt je er mee uit!

De Outstanding Story-Rich Game Award

Sommige dagen, zal alleen een verhaal-zwaar spel de plek raken, en dit spel pakt een wallop. Het is net zo aangrijpend als elke soap opera, en net zo goed afgestemd als een prestige-TV scenario. Bravissimo – om ons dingen te laten voelen!

De Best Game You Suck At Award

Games hebben een manier om ons over de grenzen heen te duwen die we dachten te hebben. Net als bij een montagevolgorde gaan we aan de slag, trainen we onze vingers om snel en wendbaar te zijn, en beheersen we de timing en plaatsing over een periode van weken en weken. Aan het einde van de handschoen worden we beloond met een diepe schoonheid en een diep gevoel van persoonlijke groei. Tenzij je je monitor op de eerste dag door een glazen venster gooit.

De Outstanding Visual Style Award

Deze devs zijn de Willy Wonka van oogsnoepjes. Visuele stijl streeft niet naar een echte grafische getrouwheid (hoewel een nobele doelstelling op zich)…. het beschrijft een onderscheidende look en feel die een heel spel doordrenkt. Dit spel toont visuele samenhang en expressie die niet alleen passen bij de wereld van het spel, maar die onze wereld er in vergelijking met de rest van de wereld armzalig uit laten zien.


kunt uw stem uitbrengen door hier te gaan. De site maakt het proces echt gemakkelijk door het detecteren van spellen die je bezit die dit jaar zijn uitgebracht. Maar als je wilt stemmen op een spel dat je niet in je bezit hebt, kun je er ook gewoon naar zoeken. Een andere manier om te stemmen is door simpelweg naar de stoompagina van een spel te gaan en op de ‘Nomineer’ knop te klikken.

Steam houdt ook zijn najaarsverkoop van 2019, die over Thanksgiving, Black Friday en Cyber Monday loopt. In het geval je een spel ziet dat je wilt kopen, controleer dan onze pagina voor dat spel en we zullen waarschijnlijk een betere deal voor je hebben. Als alternatief kun je de AllKeyShop-plugin voor Google Chrome downloaden, zodat je onze prijzen kunt bekijken, zelfs als je door stoom of andere videogamewinkels bladert.

De nominaties voor de Steam Autumn Sale 2019 en The Steam Awards sluiten op 3 december om 18.00 uur GMT of 19.00 uur CET. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens Steam’s Winter Sale in december.


AllKeyShop Rewards Program