One Piece Pirate Warriors 4 Hoogtepunten Online Co-op in nieuwste trailer

31 januari 2020 om 08:42 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Bandai Namco pronkte met een van de beste toevoegingen die aan One Piece Pirate Warriors 4 in een nieuwe trailer komen. In tegenstelling tot eerdere inzendingen, kunnen spelers nu samen met maximaal 3 van hun vrienden en familie honderden slechteriken tegelijk aanpakken.De trailer laat de verschillende co-op modi zien waar spelers van kunnen genieten. Deze omvatten Giant Boss Battle waar spelers samenkomen met supergrote bazen. Het zal ook voorzien van Total Bounty Battle waar spelers samenwerken om de bounties op hun hoofd te verhogen, Timed Defense Battle waar het gaat om het verdedigen van je grasmat, en Turf War die tot drie teams van vier tegen elkaar opstelt in een all-out strijd om het grondgebied.

Je kunt de volledige Online Co-op trailer hieronder bekijken:

 

De game is ontwikkeld door Koei Tecmo, makers van het Musou-genre, dus het is geen verrassing dat we wat thema-inhoud van de populaire franchises van de studio zullen zien overlopen naar Pirate Warriors 4. Fans die vooraf bestellen ontvangen Dynasty Warriors kostuums als bonussen. Trafalgar Law zal een Cao Pi kostuum krijgen terwijl Boa Hancock zich zal verkleden als Wang Yuanji. Degenen die de bestelling plaatsen krijgen ook de Germa 66 karakters als vroege ontsluitingen.

One Piece Pirate Warriors 4 wordt op 27 maart gelanceerd voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch. De game komt een dag eerder aan in Japan.


AllKeyShop Rewards Program