PARANOID debuteert nieuwe trailer na lange tijd

15 januari 2022 om 11:45 in Gaming News met no comments

PARANOID is een first-person horror game van de makers van Agony en Succubus.

Door  Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

Madmind Studio heeft een nieuwe trailer voor haar aankomende first-person psychologische horror game PARANOID gedebuteerd. Deze nieuwe trailer komt na een jaar sinds de vorige, en bevat gameplay beelden verpakt in iets meer dan anderhalve minuut.


 

WAAR GAAT PARANOID OVER?


  what kind of game is paranoid?  

Paranoid vertelt het verhaal van Patrick Calman, die in een appartement woont dat hij geërfd heeft van zijn ouders die overleden zijn. Patrick heeft te maken met psychische aandoeningen en verslavingen, veroorzaakt door een familiedrama dat jaren geleden plaatsvond. Jarenlang heeft hij in afzondering van de buitenwereld geleefd.

De enige familie die Patrick nog heeft is zijn zus, die 13 jaar geleden verdween. Jaren na haar verdwijning belt zijn zus hem op en kondigt aan dat ze op bezoek zal komen.

De noodzaak om zijn isolement te overwinnen heeft een prijs, want Patrick wordt geconfronteerd met nachtmerrie-achtige ervaringen.

  paranoid horror game  

PARANOID brengt je terug naar de late jaren 80, en laat je spelen als Patrick die zijn traumatische verleden en toekomst zal ontdekken. Het spel belooft veel gameplay mogelijkheden te bieden, realistische locaties en angstaanjagende en vijandige wezens.

Madman Studio moet nog een releasedatum aankondigen voor PARANOID, maar je kunt het spel nu al op Steam Wishlisten.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN