PC Gaming Deze Week in Trailers (April #1)

7 april 2019 om 04:15 in Blog met no comments
PC Gaming: This Week in Trailers

Read post in GocleCD CDKeyIT KeyforSteam

Er is veel gebeurd in de loop van de week in de wereld van PC Gaming en wat een betere manier is er om alles samen te vatten dan door te laten zien u enkele van de meest opvallende trailers die kwam deze week. U ze allemaal hieronder:


World War Z – Dynamic Swarm


Focus Home Interactive is te zien uit de World War Z dynamische zwerm systeem in de nieuwste trailer van het spel. Hier krijgen we een glimp van hoe Zeke zwermen gedragen en hoe moeilijk het zal zijn om veilig te blijven als ze eenmaal op je staart. We ook zien de Zeke klimwanden en het overwinnen van obstakels.


Borderlands 3 — Official Announce Trailer


Zoals beloofd, versnellingsbak software daalde een ton van nieuwe info over Borderlands 3 laatste 03 april, met inbegrip van deze nieuwe trailer. De video toont de nieuwe Vault Hunters, de tweeling antagonisten, en veel van hun volgelingen. Het bevestigde ook het spel 13 september releasedatum en dat het zal een Epic Games Store getimede-exclusief.


Call of Duty: Black Ops 4 — Alcatraz Map Briefing


Treyarch is het toevoegen van een nieuwe Blackout kaart voor Call of Duty Black Ops 4 genaamd Alcatraz. De nieuwe kaart zal mengen tot Blackout gameplay veel. Het is een veel kleinere kaart, zullen de spelers in staat zijn om respawn tot 5 keer, en spelers zullen implementeren van willekeurige portals en kan elk gebied in de kaart te bereiken, terwijl laten vallen. Oh, en ze zijn hinten zombies ook.


Team Sonic Racing — Team Up Trailer


Sinds Crash Team Racing Nitro Fueled is niet aangekondigd voor de PC nog, we zijn overgelaten met team Sonic Racing aan de leegte van Arcade kart racen op de PC te vullen. Deze nieuwste trailer daadwerkelijk laat zien hoeveel het spel is verbeterd, omdat het voor het eerst werd aangekondigd en door de extra tijd van de ontwikkelprogramma’s kreeg na het uitstellen van de release.


RAGE 2 –- Diamond Geezer Cheat Code (Feat. Danny Dyer)


Na het openbaren van dat RAGE 2 zal functie cheat codes met verschillende effecten, en dat een van hen zou commentaar te leveren van Tim Kitzrow NBA Jam. Nu, een andere cheat code is geopenbaard met acteur Danny Dyer het verstrekken van commentaar als hoe een beschaafde nog Snobby Britse heer zou doen.


The Division 2 — Year 1 Update – Invasion: Battle for D.C.


De Division 2 van het jaar 1 update, getiteld Invasion, zal met zich meebrengen van de zwarte Tusk bolwerk, getijdenbekken, en het spel de eerste 8-speler raid, Operation Dark Hours. De update zal uitrollen in 3 delen, met de laatste een ontsluiting van de vierde specialisatie en de bijbehorende handtekening wapen.


Super Dragon Ball Heroes World Mission — Launch Trailer


Een nieuwe tactische Role-Playing kaartspel gebaseerd op de Dragon Ball franchise genaamd Super Dragon Ball Heroes World Mission lanceerde deze week op de PC via Steam. Als je je afvraagt hoe Dragon Ball kan passen in een digitale kaartspel, u kijken op de lancering trailer die een glimp van de karakter-gebaseerd dek-gebouw geeft.


Mortal Kombat 11 — Official Kollector Reveal Trailer


Netherrealm Studio is onthullende personages voor Mortal Kombat 11 in de aanloop naar de release. Deze week kregen we te voldoen aan de Kollector, het spel derde nieuwe karakter, na Geras en Cetrion. De Kollector is een zes-gewapende buiten werelders die diende onder Shao Khan en fantasieën verzamelen lichaamsdelen, onder andere dingen.


En dat is het voor de vervallen van deze week van trailers. We zullen weer terug met een andere set voor u om te genieten van volgende week. Cheers!