PC Gaming: Deze week in trailers (Mei — Week 1)

Door Rhyn uit mei 13, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Deze week zag nieuwe aankondigingen, een paar echt raar trailers, en een verrassing te lanceren. Met andere woorden, de industrie is zoemen met Trailers de hele week lang. Hier zijn enkele van de beste die we kregen om te zien deze week:


Euro Truck Simulator 2 — Road to the Black Sea aankondiging

In het geval u niet wist, Euro Truck Simulator 2 is zo’n grote hit, dat zelfs als het een niche spel het nog steeds krijgt meer dan 19.000 spelers elke dag op Steam. Dat is waarom het niet verwonderlijk dat zelfs op zijn 7e jaar, is het spel nog steeds nieuwe DLC. Weg naar de Zwarte Zee zal hebben spelers cruisen langs de kustlijnen naast de Zwarte Zee, met verschillende soorten industrieën te leveren aan.


Pathologic 2 — Theater of Gorkhon trailer

Pathologic 2 opende pre-orders deze week. De aankondiging kwam in een nieuwe trailer dat is dan bizar. U wilt de trailer zelf te bekijken als je wilt een gevoel van te maken. Degenen die pre-order krijgt ook een 10% korting, terwijl de eigenaren van Pathologic Classic HD krijgt een extra 10% drastisch uit de prijs.


Ghost Recon Breakpoint — Officiële aankondiging Trailer

 

Na geplaagd en vervolgens uitgelekt, Ubisoft eindelijk officieel aangekondigd Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Het spel is een direct vervolg op Wildlands en zal spelers tegen ghosts die hebben bezet een fictieve archipel dat is de thuisbasis van een tech bedrijf dat gespecialiseerd is in drones.


Titan Quest — Atlantis uitgave Trailer

Om te zeggen THQ Nordic Loves Titan Quest zou waarschijnlijk een understatement. De uitgever heeft wederom een nieuwe volledige uitbreiding uitgebracht voor de 12-jarige ARPG. Atlantis zal spelers op zoek naar en uiteindelijk het verkennen van de verloren onderwaterwereld stad. Het komt ook met ondersteuning voor maximaal 6-speler co-op. Mooi!


RAGE 2 — Officiële lanceer Trailer

Hoewel RAGE 2 is ingesteld op release volgende week, heeft Bethesda vrijgegeven van het spel Launch trailer al. Zoals verwacht van een RAGE 2 Trailer, het is allemaal soorten gek. Het grootste deel van het speelt eigenlijk achteruit. Het terugspoelen zelfs te ver naar het punt van het niets. Toch moet je je hyped up als je geweest bent opgewonden voor de schutter.


Monster Hunter World — Iceborne Gameplay Onthul Trailer

Monster Hunter World’s volgende uitbreiding is onthuld. Het heet Iceborne en belooft nog meer quests die het basisspel zelf functie. Helaas, zoals is de trend met de wereld, zal deze uitbreiding komen later dan de console versies. De uitbreiding hits PS4 en Xbox een op 26 september, terwijl PC-spelers zullen moeten wachten tot de winter.


Fortnite — Season 9 Cinematic Trailer

Epic Games is koken tot iets voor Fortnite weer. Het seizoen 9 filmische trailer onthult dat het spel op het punt staat om een futuristische makeover te krijgen. Specifiek, gekantelde torens en retail row, die beide werden vernietigd tijdens het seizoen 8’s vulkaan evenement, zal nu worden vervangen door Neo Tilted en Mega Mall.


John Wick Hex — aankondiging Trailer

 

Een nieuwe John Wick spel is aangekondigd genaamd John Wick Hex. Het is een turn-based actie spel waar spelers zullen moeten nadenken over elke beweging die ze maken. Het spel zal beschikken over een originele verhaallijn die los staat van die van de film-serie, en een kunststijl de ontwikkelers te beschrijven als “unieke Graphic Noir Art Design.”


En dat is het voor deze week in trailers. Zorg ervoor om hier terug te controleren volgende week voor een andere samenvatting van de gebeurtenissen van de week afgebeeld in trailers. Bedankt!


ALSO ON CDKEYNL NEWS


PC Gaming: Deze week in Trailers (April – Week 4)

 

Deze week in Trailers onthulde nieuwe personages, kondigde nieuwe games, en hield gamers hyped up helemaal. Check out de meest opmerkelijke hier.


AllKeyShop Rewards Program