Perfect Dark: Bekijk nu de explosieve nieuwe gameplay-trailer

13 juni 2024 om 10:07 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Microsoft liet Perfect Dark zien in een nieuwe gameplay-onthullingstrailer tijdens het Summer Game Fest, waardoor langdurige fans van de serie versteld stonden van wat er gaat komen.

Kenmerken van Perfect Dark gameplay

Bekijk de nieuwe Perfect Dark gameplay-trailer

Perfect Dark, de aankomende reboot van de cultfavoriete first-person shooter uit 2000 op de N64 van Microsoft, kreeg zijn eerste gameplay-onthullingstrailer tijdens de nieuwste Xbox Games Showcase, en fans raken eindelijk opgewonden.

We hebben niet veel gehoord van Perfect Dark sinds het werd aangekondigd in 2020, en zo recent als 8 mei van dit jaar, toen het spel werd beschreven als “in een ruwe staat” door Jeff Grub op de Giant Bombcast. Maar misschien is het niet zo slecht als we dachten, want de trailer van een paar dagen geleden toont een visueel verbluffende cyberpunkwereld en degelijke gameplay.

Als protagonist en agent Joanna Dark zul je je tijd besteden aan verkennen, schieten en sluipen om tot de bodem te komen van een samenzwering die superbedrijven omvat. Beschouwd als een meeslepende simulatie zoals Deus Ex, zal er veel te doen zijn, waaronder parkour en het gebruik van detectivevaardigheden om je een weg te hacken naar het bolwerk van een doelwit.

De trailer is een goede showcase voor het spel, en het heeft terecht wat hype opgebouwd. Helaas hebben we nog steeds geen exacte releasedatum. Ondanks recente berichten over slechte ontwikkeling, laten we hopen dat we er snel een krijgen. Het zal beschikbaar zijn op pc en Xbox Series X|S wanneer we er een krijgen.

Waar Perfect Dark vooraf te bestellen

Er is slechts één plek om Perfect Dark vooraf te bestellen en geld te besparen, en dat is op CDKeyNL. Er zijn tientallen sleutelverkopers die dagelijkse kortingen en deals aanbieden voor gamekeys, en je kunt de nieuwste verkopen vinden van een paar van onze favoriete games hieronder.

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN GAMEKEYS EN BESPAAR OP CDKeyNL

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google Nieuws.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN