Phasmophobia – Angstaanjagende Co-op VR Spookjacht

Read post in AllKeyShop GocleCD KeyforSteam CDKeyIT claveCD CDkeyPT

 

Door  Author Ingo  Ingo   |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

 

Fans van het paranormale moeten verder lezen, voor degenen onder u die gemakkelijk schrikken, lees dan met voorzichtigheid, want hieronder zijn er geesten, spoken, en illusies die sommigen misschien eng vinden.

Phasmophobia is een horrorspel dat Twitch heeft overgenomen in wat veel streamers “Shocktober” hebben genoemd.

Phasmophobia Trailer


 

Hoewel alleen in Early Access, heeft het al een toegewijde aanhang gevonden dankzij de herspeelbaarheid, de angstaanjagende locaties en de multiplayer.

Hieronder hebben we een beginnersgids voor het spel geschreven voor iedereen die dapper genoeg is om zich te wagen. Ik zet nu even mijn VR op om op spoken te jagen. Oh ja, dit spel is ook beschikbaar in virtual reality.

 

VR HORRORGAMES   

Phasmophobia VR Gameplay


   

Phasmophobia Beginnersgids


In Phasmophobia kunnen tot vier spelers verschillende plaatsen bezoeken om bewijs van paranormale activiteit te verzamelen en op te nemen.

Met behulp van items zoals kruisbeelden, spookcamera’s, blacklights en elektromagnetische velden (EMV) lezers, zullen de spelers bewijs van geesten verzamelen om geld te verdienen. Hoe meer bewijs wordt verkregen, hoe meer geld er wordt beloond.

   

De Lobby


Phasmophobia Server Lobby

Je kunt Phasmophobia alleen spelen of met maximaal drie andere Ghostbusters.

Als u alleen wilt spelen, is het zo eenvoudig als het starten van een lobby, het kiezen van een locatie en het klikken op Start.

Als u met anderen wilt spelen, kunt u zich aansluiten bij het spel van iemand anders door erop te klikken, de meegeleverde code in te voeren, of een lobby te maken en anderen uit te nodigen om mee te doen.

Het mooie van het spel is dat het een unieke sfeer creëert door gebruik te maken van een in-game push-to-talk voice chat.

Als u met uw medespookjagers praat, moet u de standaard V-toets indrukken om met degenen die binnen bereik zijn te spreken, of de B-toets om uw radio te gebruiken en met degenen die buiten bereik zijn te praten.

Wees echter voorzichtig, want de geesten kunnen ook je geschreeuw horen, en bepaalde woorden of te veel geklets kunnen een reactie uitlokken waardoor jij degene bent die nu gejaagd wordt.

Het spel raadt je aan het Engelse taalpakket in Windows te downloaden en de spraakherkenning op Engels in te stellen.

Het is belangrijk om te onthouden dat Phasmophobia nog steeds in Early Access is, en de voice chat kan soms een beetje buggy zijn.

Als je moeite hebt om je mede-jagers te horen, is het de moeite waard om te controleren of iedereen zijn of haar microfoon als standaard heeft ingesteld in Windows en het spel.

We raden ook aan om het spel in windowed mode te zetten in plaats van alt-tab te gebruiken en de ronde opnieuw te starten als dat nodig is.

   

De Voorbereiding


Het eerste wat je moet doen is de instructies lezen die op het whiteboard in de truck staan. Besteed aandacht aan alle doelstellingen, want het voltooien van elke doelstelling zal je belonen met meer geld op het einde.

Ook in de truck, vindt u de items die u hebt gekocht. Elke persoon kan er drie tegelijk uitrusten, dus kies verstandig voor het verlaten van de truck, hoewel u kunt terugkeren naar de truck op elk gewenst moment en swap items als dat nodig is.

EMF Reader – Toont spookactiviteiten:

Niveau 2: Interactie

Stap 3: Gooien

Stap 4: Verschijning

Stap 5: Bewijs van je dagboek

 

Dagboek – Zet het neer zodat geesten er iets in schrijven

Zaklamp – Laat er licht zijn

UV-brander – Maakt vingerafdrukken zichtbaar

Camera – Neem een foto van het spook

Nachtzicht camera – plaatst het in het huis om te kijken wat er gebeurt in de vrachtwagen

 

Als je eenmaal op een paar missies bent geweest en een aantal doelstellingen hebt bereikt, verdien je genoeg geld om meer items te kopen.

We raden je aan om elke missie zorgvuldig te lezen voordat je eraan begint, zodat je de juiste apparatuur voor de toekomstige doelstellingen kunt kopen.

   

De Missie


Elke ronde zal u beginnen in uw truck, dat u in staat stelt om items uit te rusten en uw doelstellingen en informatie te lezen, met inbegrip van de naam van de geest en of het aanvallen van individuen of groepen.

We stellen voor dat uw groep altijd ten minste één thermometer, kruisbeeld en wierookstokjes bij zich heeft voor uw vroege missies.

Oh, en vergeet je fakkels niet. Het wordt echt donker zonder.

De truck is waar je nuttige informatie kunt zien, zoals het geestelijke gezondheids- en spookactiviteitsniveau van je groep.

Er is ook een pc die je kunt gebruiken met een camera om te controleren op “ghost orbs“, of je kunt hem gebruiken om een mede-jager in paniek in cirkels te zien rondrennen als de lichten uit gaan.

Phasmophobia

Gewoon een advies, vergeet niet om voor elke missie de sleutel naast de PC op te halen.

Raak het toetsenbord naast de deur van de truck en ga er vandoor. Je hebt vijf minuten om de locatie te verkennen en apparatuur te plaatsen voordat de geest verschijnt.

Eenmaal op de locatie moet je proberen de kamer te vinden waar het spook rondwaart.

Misschien wil je dat niet, maar opsplitsen is de beste kans die je hebt om spookactiviteit te vinden. Maak gebruik van al het gereedschap dat je hebt.

Phasmophobia

Wanneer u een potentiële kamer heeft, kunt u de spookvragen stellen via de geestendoos (radio).

Er zijn verschillende manieren om antwoorden te krijgen van een spook, inclusief het gebruik van verschillende items zoals het ouija bord, het geestenboek en zelfs het whiteboard.

We waarschuwen je echter dat specifieke tactieken het spook zullen uitlokken en het erg agressief zullen maken. En als de lichten uit zijn, en de radio uitvalt, zal niemand je geschreeuw om hulp horen.

Phasmophobia

Over licht gesproken, van tijd tot tijd gaan de lichten in het gebouw uit, waardoor je de zekeringkast moet vinden.

Het aanhouden van de lichten zal uw geestelijke gezondheid redden van het dalen naar nul, u in leven houden, en het belangrijkste, de geesten weg te houden.

Als je faalt en je sterft, zul je verder gaan in het spel als een spook. Je team zal echter niet langer in staat zijn om te zien, te interageren of met je te communiceren.

 

De Voorbereiding


Om de uitdaging aan te gaan, moet je de juiste geest vinden en correct identificeren. Zorg ervoor dat elk lid van je team de juiste informatie in zijn of haar dagboek invoert voor maximale winst.

Phasmophobia

Na elke missie krijgt u ervaringspunten, die geleidelijk aan nieuwe items en moeilijkheidsgraden zullen ontgrendelen.

   

Angst Voor Het Donker?


Met Halloween snel in aantocht is er geen beter spel om nu in te springen.

Als je van je verschrikkingen en angsten houdt, doet Phasmophobia het allebei in overvloed. Het gebruik van voice chat, de meerdere locaties en geesten, en de beschikbaarheid in VR en niet-VR zet dit spel als de must-have voor Halloween 2020.

Phasmophobia

De ontwikkelaar belooft meer geesten en locaties bij de volledige release van het spel. Op hun Trello-roadmap maken ze plannen voor een modus waarin spelers het spook kunnen besturen en een standalone quest release.

Voorlopig is het echter de vraag of je de moed hebt om het spel in te gaan.

Zo ja, wat dacht je van VR Horror in Full Effect met onze geselecteerde Virtual Reality Gaming Gear!

   

Welke Vr-headset Is Het Beste Voor Phasmophobia?


Breng uw horrorervaring naar een hoger niveau met virtual reality! Phasmophobia ondersteunt virtual reality, en je hebt een headset nodig om van de echte ervaring te genieten.

Hieronder vindt u enkele van de aanbevolen VR-headsets voor Phasmophobia:

Oculus Rift S

Oculus Rift S

De Oculus Rift S is de beste VR-headset voor pc’s. Deze headset ondersteunt een resolutie van 1280 x 1440 met een verversingssnelheid van 80Hz. Het ontwerp maakt het comfortabel om urenlang te dragen en het bevat een geweldige hoofdtelefoon voor een indrukwekkende geïntegreerde audio die direct uit de hoofdband komt.

EU: 437€ | UK: 399£ | US: $522

Oculus Quest

Oculus Quest

De Quest is een uitstekende VR Headset? Hij wordt geleverd met geïntegreerde sensoren die worden gebruikt om een veilige VR-ruimte op te zetten in de kamer waar u speelt. Dus maak je geen zorgen over stoten in iets om je heen! Hij wordt ook geleverd met waarschijnlijk de beste controllers van alle VR-headsets.

EU: 19,15€ |UK: £403 | US: $399

HTC Vive Cosmos

HTC Vive Cosmos

De HTC Vive Cosmos is “het eerste VR-systeem ter wereld met een reeks veelzijdige modulaire opties”. Het systeem is voorzien van zes camerasensoren die zijn uitgerust met de nieuwste software-optimalisaties, een gecombineerde pixelresolutie van 2880 x 1700 en een ontwerp waarmee zelfs spelers met een bril het systeem comfortabel kunnen dragen.

EU: 778.86€ |UK: £699.00 | US: $699.99

   
Author Ingo

Ingo

Ingo is snel! Studeerde e-commerce en heeft zijn roots vooralsnog in het levendige Duitsland. Tegelijkertijd staat hij als ambitieuze influencer-consultant dicht bij game communities & game-ontwikkelaars. Hij weet vaak welke trends er op dit moment gaande zijn. Ingo heeft een bijzondere fascinatie als game review editor.