Pixel Sundays: 10e verjaardag van ESO – Nieuwe DLC, beloningen & heruitzending

14 april 2024 om 11:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Pixel Sundays: 10e verjaardag van ESO - Nieuwe DLC, beloningen & heruitzending

The Elder Scrolls Online: Het Live Jubileumfeest van het Tiende Jaar

Jazeker, The Elder Scrolls Online, de MMO van Zenimax Online Studios, heeft het noodlottige en ongelooflijke tiende jubileum bereikt. 10 jaar sinds de release op 4 april 2014, een datum die voor velen een grote droom vertegenwoordigde, de droom om eindelijk een titel te kunnen spelen gebaseerd op de serie van Bethesda met een MMO-aanpak en samen te kunnen spelen met andere spelers en vrienden.

Elder Scrolls Online live-evenement in Amsterdam #ESOFam

Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, heeft het team van Zenimax een enorme periode van inhoud aangekondigd die, zoals blijkt uit de roadmap, zich uitstrekt van april 2024 tot begin 2025, waarbij in totaal 15 maanden aan inhoud wordt bestreken. Deze uitgebreide roadmap begon met een livestream vanuit Amsterdam met een evenement ter plaatse gewijd aan TES Online met teamleden van de ontwikkeling, maar ook leden van de #ESOFam-gemeenschap.

Maar het is nog niet voorbij, want op 20 en 21 april is het mogelijk om deel te nemen aan het Elfia-fantasiecosplayfestival, in Haarzuilens, een dorp in de provincie Utrecht. Meer informatie is beschikbaar op de pagina https://www.elfia.com/en/tickets/.

En op 13 en 14 juli zal de terugkeer van de ESO Taverne zijn met de editie 2024 en een thematisch evenement om de 10 jaar van ESO te vieren in Wasserburg Heldrungen, Duitsland. Binnenkort zullen er nieuws en mogelijkheden zijn om tickets te reserveren wanneer de pagina beschikbaar is op de officiële website van The Elder Scrolls Online. De live-evenementen gaan door tot het einde van de 15 maanden met een ander evenement in Zweden in juni, in Duitsland, Japan, China en Australië in juli, en tot slot een evenement in 2025 in de Verenigde Staten om de nieuwe inhoud te presenteren met een preview showcase voor 2025.Vier 10 jaar ESO met Beperkte in-game Voordelen

De viering houdt zeker niet op bij alleen live-evenementen. In feite zal een groot deel van het jubileum in het spel worden beleefd. Van 4 april tot 23 april 2024 zal ESO de Jubileum Jubileum vieren, waarbij spelers gedurende de hele duur 100% Exp kunnen krijgen, door de gerelateerde zoekopdracht “Voor de taart” te voltooien. Ze kunnen elke dag een stuk taart eten en in ruil daarvoor 3 Evenementtickets ontvangen, met een totaal maximum van 60 tickets. De drop van de Gift Box zal terugkeren in de vorm van Anniversary Jubilee, waarbij de eerste een Glorious-versie zal zijn met speciale drops zoals:

  • Craftingmaterialen
  • Ontwerp, recept voor meubels of een stijl voor een object
  • Een pagina met uitwisselbare stijl voor het Earthbone Ayleid armor-stijl
  • 1 Fragment van de 25 die nodig zijn om de Jubilee Steed Mount te ontgrendelen
  • 1 van de 10 Transmute Crystals
  • Itemstijlen: Verontreinigde grafgrond of de Worm Cult

Naast de klassieke drop van Anniversary Gift Box, vergelijkbaar met de Gold Box van voorgaande jaren. De Evenementtickets kunnen worden ingewisseld bij de Impresario-winkel om veel unieke items te krijgen, zoals:

  • Fragmenten voor het huisdier Molag Bal Illusion Imp: Anchor Chain Fragment, Dark Anchor Pinion en Effigy of the Dominator
  • Meubelrecept: Anniversary Cake en Anniversary Cake Slice
  • Fragmenten voor de Jubilee Steed Mount

En dit is nog maar het begin, want met de release van de volgende uitbreiding Gold Road voor Elder Scrolls Online, zullen er veel nieuwe thema-evenementen zijn om het jubileum te vieren. Een uitbreiding die we herinneren zal worden uitgebracht op 3 juni 2024 op PC en later op 18 juni op Xbox Series X/S en One, PS5 en PS4.Elder Scrolls Online 10th Anniversary upcoming Expansion Gold RoadTES Online: Een Reis van 10 Jaar

Het lijkt ongelooflijk, maar het zijn effectief 10 jaar geweest sinds de release van Elder Scrolls Online, oorspronkelijk uitgebracht in april 2014, maar met een gratis bèta in januari 2013 met periodes van testen van enkele dagen, waarbij het exclusieve huisdier Imgakin Monkey als prijs voor de deelnemers beschikbaar was. Aanvankelijk werd TES Online uitgebracht met een abonnementsservice vergelijkbaar met het bekende World of Warcraft. Een keuze die veel kritiek kreeg, omdat het de gemeenschap sterk verminderde en een grote drempel opwierp voor geïnteresseerden, die € 15 per maand moesten betalen. En inderdaad, in maart 2015, herrees ESO met Tamriel Unlimited, de lanceringsversie voor PS4 en Xbox One die een Buy to Play-versie werd met extra inhoud, zoals een premium spelvaluta, via ESO Plus dat het abonnement verving. Deze verandering is wat ervoor heeft gezorgd dat Elder Scrolls Online tot op de dag van vandaag werd gespeeld, gecombineerd met betaalde uitbreidingen maar ook met veel gratis inhoud en evenementen.

Met de release van Tamriel Unlimited hebben we een reeks DLC’s die voorafgaan aan en samenvallen met de grote uitbreidingen en updates van het spel:

Morrowind: De terugkeer naar de beroemde en geliefde regio Dunmer en hoofdrolspeler van het derde spel in de saga in 2017. Voorafgegaan door DLC’s zoals Imperial City en Orsinium die nieuwe speelgebieden bieden, en DLC’s zoals Dark Brotherhood en Guild Thieves die de twee geliefde Gilden van de serie toevoegen.Summerset: In 2018 hebben we de grote terugkeer naar de regio van de eerste titel van de serie, Elder Scrolls: Arena. Voorafgegaan door Clockwork City, waar de stad Sotha Sil kan worden verkend en een nieuwe Daedric-bedreiging kan worden voorkomen, gevolgd door Wolfhunter waarin de Silver Hand-jagers centraal staan, waarbij we de groep helpen de weerwolven op te sporen onder leiding van Vykosa.Elsweyr: In 2019 met de grote terugkeer naar de Khajiit-regio en de terugkeer van de dreiging van de draken. Met toegewijde DLC’s zoals Dragonhold en Scalebreaker met de terugkeer van de Dragonguard en de dreiging van een draak.Greymoor: Uitgebracht in 2020, een fantastische terugkeer naar de koude regio van Skyrim met de introductie van het Antiquities-systeem en een vampirische dreiging, die doorgaat met de DLC’s Stonethorn, en een DLC Markarth, waar de beroemde stad Skyrim in het middelpunt staat van een nieuwe dreiging.Blackwood: Uitbreiding van 2021 die het gebied tussen Cyrodil en Black Marsh bestrijkt, in het centrum van een Daedrische dreiging van Mehrunes Dagon en de Oblivion Gates. Met de DLC’s Waking Flame en Deadlands die de strijd tegen de Daedrische Prins voortzetten.High Isle: Een nieuwe regio die nog nooit eerder door de serie is bezocht. Een uitbreiding uit 2022 die ons naar het Systres-archipel brengt. Midden in een conflict van 3 facties en de introductie van een gevaarlijke groep in de Ascendant Order. Met de DLC’s Lost Depths en Firesong die het verhaal van de Bretons voortzetten, en een terugkeer naar Morrowind met Scribes of Fate.Necrom: De laatste uitbreiding van het spel van 2023 die ons naar de stad van de Dark Elf brengt en de terugkeer van de Daedric-prins van kennis Hermaeus Mora en het rijk Apocrypha. Met de DLC’s Infinite Archive en de recente Scions of Thelia, uitgebracht op 11 maart op PC en op 26 op de console.The Elder Scrolls Online en Microsoft: Wat de Toekomst Brengt

De grote uitbreiding van dit jaar wordt Gold Road, die ons terugbrengt naar Cyrodil, specifiek naar het Colovian-gebied van West Wald, evenals de terugkeer van Skingrad te midden van een nieuw conflict door de Daedrische krachten geleid door de dreiging van Ithelia, Daedric Prince voor het eerst geïntroduceerd met de nieuwe uitbreiding.

Roadmap van het tiende jubileum van The Elder Scrolls Online 2024-2025

De vieringen van het tiende jubileum van The Elder Scrolls Online gaan door, met bevestiging van de gratis uitbreidingsproloog voor alle spelers met release op 3 juni 2024 op PC en op 18 juni op Xbox en PlayStation. Gold Road zal ook een extra blik werpen op de toekomst van de serie onder Microsoft. Iets om vooral rekening mee te houden voor 2025 wanneer de jubileumvieringen eindigen en we eindelijk nieuwe informatie krijgen over de aankomende DLC’s, updates en uitbreidingen van The Elder Scrolls Online. Dus het enige wat overblijft is om van de serie te genieten en voor degenen die het nog niet hebben geprobeerd, is dit een goede kans om het spel uit te proberen, zelfs tegen lage kosten met behulp van Xbox Game Pass.VOLTOOI JE THE ELDER SCROLLS-COLLECTIE EN BESPAAR MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN