Play F1 23 op Xbox Cloud Gaming vanaf vandaag

2 april 2024 om 12:10 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties
News Presented by Allkeyshop

Belangrijke feiten

  • F1 23 is nu toegankelijk via Xbox Cloud Gaming
  • Het is officieel toegetreden tot Game Pass in januari 2024 en was ook een maand lang beschikbaar op Playstation Plus in maart 2024
  • F1 Manager 2023 is ook beschikbaar op Xbox Cloud Gaming

Waar F1 23 gratis te spelen?

F1 23 heeft de afgelopen maanden VEEL beweging gezien. Van EA Play, naar Game Pass in januari, naar een gratis spel op Playstation Plus in maart, en nu heeft het zich volledig ingebed op Xbox Cloud Gaming, samen met F1 Manager 2023.


F1 23 Cloud Gaming


F1 23 maakt deel uit van de aankondiging van de eerste golf van games die de lijst van gratis games van Game Pass voor april 2024 betreden.

Het is op dit moment onzeker of F1 23 ook naar meer Cloud Gaming-services kijkt, zoals Amazon Luna en GeForce Now.

Hoe Xbox Cloud Gaming te krijgen?

Xbox Cloud Gaming is momenteel in bèta en is de tweede fase na Project xCloud. Terwijl de laatste de openbare cloudgamingtechnologiepreview van Microsoft was, wordt Xbox Cloud Gaming nu alleen aangeboden als een gratis voordeel voor Game Pass Ultimate-leden.

Om van deze cloud gebruik te maken, heb je een actief Game Pass Ultimate-abonnement nodig, een compatibel apparaat, een compatibele controller en natuurlijk een snelle internetverbinding. Je kunt er toegang toe krijgen op Xbox.com via ondersteunde browsers, de mobiele Xbox Game Pass-app, de Xbox-app op Windows-pc’s en slimme tv’s, Xbox-consoles en VR-headsets.

Om te weten welke games worden ondersteund door Xbox Cloud Gaming, ga je gewoon naar de Games-catalogus en controleer je of een bepaald spel het wolkpictogram heeft. In principe staan alle Cloud Gaming-games in de Game Pass-catalogus, maar niet alle games in de catalogus kunnen worden gespeeld via Xbox Cloud Gaming.

Waar kan ik de sleutels van F1 23-spel kopen tegen de laagste prijs?

Heb je geen Game Pass? Je bent op de juiste plek! Allkeyshop kan je enorm helpen besparen bij het kopen van videogames zoals F1 23 door simpelweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je de laagste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek nu de F1 23-ervaring – Vergelijk CD Key-prijzen op Allkeyshop.

Om je besparingen nog verder te verhogen, pas je de exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toe bij geselecteerde handelaren die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Goedkope game keys veilig kopen is ons hoofddoel, dus je ziet niet alleen de laagste prijzen van game keys, maar je krijgt ook inzichten in prijsgeschiedenis, winkelrecensies, beschikbare kopersbeschermingsprogramma’s en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.Of probeer Game Pass gewoon eens een maand om alle voordelen en voordelen van het hebben ervan te ontdekken? Hier zijn onze beste aanbiedingen voor Game Pass-prijzen, of het nu voor pc of console is.ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN