Prince of Persia Remake uitgesteld tot 2026: De beste games om tot die tijd te spelen

17 juni 2024 om 16:33 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Ubisoft heeft aangekondigd dat de remake van Prince of Persia is uitgesteld tot minstens 2026. Maar er zijn andere spellen tegen geweldige prijzen op CDKeyNL.

Prince of Persia Remake uitgesteld tot 2026

Nieuwe releasedatum voor Prince of Persia Remake

De langverwachte, veelgeplaagde remake van Prince of Persia: Sands of Time van Ubisoft is opnieuw uitgesteld. Aangekondigd tijdens Ubisoft Forward op Summer Game Fest 2024, moeten we nu wachten tot minstens 2026 voor dit actie-avonturenspel.

Sinds de aankondiging in 2020 heeft de Prince of Persia: Sands of Time remake van het originele spel uit 2003 te maken gehad met vertragingen, ontwikkelingsproblemen en kritiek van fans vanwege de tegenvallende beelden in de trailer. En blijkbaar is Ubisoft zelf ook ontevreden over de staat van het spel en heeft besloten om het uit te stellen tot 2026.

Maar daar eindigen de slechte nieuws voor ons, want er zijn andere geweldige spellen om te spelen terwijl je wacht tot Ubisoft hun zaken op orde krijgt. Terwijl je wacht op Prince of Persia: Sands of Time, bekijk hieronder onze top vijf actie-avonturenspellen tegen de beste kortingen.

VERGELIJK SPELCODES EN BESPAAR GELD BIJ CDKeyNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste gamenieuws, trailers en beste aanbiedingen, vergeet niet ons te bookmarken.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-key verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN