Logo

PS Plus Extra Kopen | Vergelijk de Prijzen

Hoeveel kost het PS Plus Extra?

De prijs van PS Plus Extra in supermarkten of de PlayStation Store blijft stabiel. U kunt echter online een goedkoop PS PLUS kaart kopen. Hier vindt u de lijst met PlayStation Plus aanbiedingen van de beste online winkels. We vergelijken PS PLUS prijzen en betaalkosten om de exacte kosten te weten te komen en te ontdekken waar je een PS+ kaart voor PS5/PS4/PS3 kunt kopen. Pak onze PlayStation kortingscode en betaal nog minder voor je abonnement.

Hoe vind je de beste PlayStation PLUS-aanbieding?

Selecteer de abonnementsduur en de regio van je PSN-account om alleen de PS+ deals te zien die jij nodig hebt. Activeer de betaalmethode filter als u PS+ koopt via Paypal of creditcard en krijg de beste prijs voor PS Plus Extra lidmaatschap online. EX: Om een 12-maanden lidmaatschap te kopen in het EU met Paypal, selecteer EUROPA onder "Regions", "12 maanden" en onder "Editions", klik op de "Paypal" knop. De beste PS Plus Extra EU 12 Maanden aanbieding wordt bovenaan de lijst weergegeven, klik op de blauwe pijl om naar de website van de verkoper te gaan. Vergeet niet onze PlayStation-kortingscode te gebruiken alvorens te betalen!

Over dit abonnement


PS Plus Extra is een abonnementsdienst van PlayStation die vereist is om online te gaan op PlayStation-consoles. De “Extra”-versie van het abonnement omvat:

 
  • De eerder genoemde online multiplayer toegang
  • Een selectie van maandelijkse gratis downloadbare games voor de PS4 en PS5
  • Exclusieve kortingen
  • Cloudopslag
  • Een downloadbare catalogus van bijna 400 PS4 en PS5 games.

Playstation Plus-aanbiedingen

CDkeyNL Playstation Plus CDkeyNL Playstation Plus Extra 1 Maand CDkeyNL Playstation Plus Extra 3 Maand CDkeyNL Playstation Plus Extra 12 Maand

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
PLAYSTATION PLUS GERMANY : PS+ Code for GERMANY ONLY. You need a German PSN Account to add PS Plus Extra Subscription. Login to your Playstation Account, go to Playstation Store, "Redeem Codes", enter the PS+ Code and "Redeem", the subscription will be applied to your account.
1 Month Extra
3 Months Extra
12 Months Extra

Prijsgeschiedenis van PS Plus Extra

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van PS Plus Extra op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of PS Plus Extra uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen