Rail Route 1.0: De ultieme treindispatcher-simulator is hier

26 februari 2024 om 18:26 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Rail Route 1.0

Rail Route 1.0 Treindispatcher Simulator

Treinliefhebbers, spoornuances en treinspotters, maak je klaar voor de ultieme simulatie van spoorwegnetwerkbeheer in Rail Route, dat afgelopen weekend versie 1.0 heeft gelanceerd.

In Rail Route 1.0 ontwerp, bouw, upgrade en automatiseer je een spoorwegnetwerk gebaseerd op echte steden. Je dispatcht treinen, ontgrendelt nieuwe technologieën, voltooit contracten, investeert upgradepunten en breidt je netwerk uit met volledige vrijheid.

Rail Route is een spel dat begint met een mooie eenvoud, maar naarmate het vordert en je netwerk groeit, wordt je taak complexer om alles op tijd en soepel te laten verlopen. Maar tegen die tijd heb je de vaardigheden ontwikkeld om je visie tot een goed einde te brengen.

Misschien is de beste manier om van Rail Route te genieten met zijn gemeenschap van makers die voortdurend het universum van kaarten uitbreiden. Een hele gemeenschap die kaarten ontwerpt, deelt en maakt voor jou om te verkennen.

Download de Rail Route Simulator

Om de lancering van Rail Route 1.0 te vieren, hebben de ontwikkelaars het spel in de uitverkoop gezet met een korting van 25%, waardoor de prijs op € 18,74 komt te liggen. MAAR, door de prijs op CDKeyNL te vergelijken, kun je nog eens € 8 besparen!

ONTDEK SPELSLEUTELPRIJZEN EN BESPAAR BIJ CDKEYNL

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, moet je ons zeker als bladwijzer opslaan.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor cd-sleutels, spelcodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN