Red Dead Redemption 2: Bespaar 67% in de Steam Weekend Deal

15 september 2023 om 14:55 in Aanbiedingen met Geen reacties

Wil je het Wilde Westen van Rockstar verkennen en Red Dead Redemption 2 spelen zonder je budget te overschrijden? Nou, je hebt geluk met Steam, want op dit moment kun je genieten van een ongelooflijke korting van 67% op het topstuk van Rockstar.

Red Dead Redemption 2

Lees dit bericht in :

Belangrijke informatie

  • Bij Steam kun je momenteel de Ultimate en Standard Editions van Red Dead Redemption kopen met een aanzienlijke korting.
  • Als je nog meer wilt besparen of een ander platform wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je prijzen vergelijkt op CDKeyNL.

Bespaar op je aankoop van Red Dead Redemption 2


In de Steam-aanbieding heeft Red Dead Redemption 2 momenteel een prijs van slechts 19,79 €. Deze aanbieding is geldig tot 21 september, dus wees er snel bij als je Red Dead Redemption 2 voor Steam wilt bemachtigen.

Red Dead Redemption 2

De Ultimate Edition is ook afgeprijsd en kost momenteel slechts 26,99 € op Steam. Als je niet zeker weet welke editie geschikt is voor jou, bekijk dan ons artikel “Welke Editie Moet Ik Kiezen?” waarin alle voordelen van elke editie worden uitgelegd. Je kunt het artikel hier vinden.

Hoe kun je nog meer besparen?


Als 19,79 € nog steeds te veel voor je is of als je liever op een ander platform speelt, zoals PlayStation, is er een nog betere optie. CDKeyNL biedt gamewissels aan voor bijna alle spellen, inclusief Red Dead Redemption 2.

Met CDKeyNL kun je aanzienlijk meer besparen op het spel. Alle console-spelers die niet kunnen profiteren van de Steam-korting, moeten zeker CDKeyNL bezoeken om altijd geld te besparen!

CDKeyNL vergelijkt prijzen voor jou bij meer dan 60 geverifieerde sleutelverkopers en kan je altijd precies laten zien waar je de beste prijs voor het videospel van je keuze kunt vinden. 


Begin nu met besparen op al je games


CDKeyNL is de beste plek om de beste games te vinden tegen de beste prijzen. We bieden zelfs een browserextensie aan die je altijd helpt de optimale kortingscode, coupon en de laagste prijs te vinden.

Download onze extensie hier en bespaar nog meer in de toekomst!

Om op de hoogte te blijven van nieuws over nieuwe games, updates of de beste kortingen, markeer je onze site als favoriet en kom je regelmatig terug.

Hier vind je onverslaanbare prijzen voor games en cadeaubonnen. En zelfs als je op zoek bent naar antivirusprogramma’s, vind je ze bij ons. Koop veilig bij geverifieerde CD-keyverkopers op onze website.

Vergeet niet om af en toe CDKeyNL te bezoeken om nooit meer aanbiedingen te missen.


Door Kilian Kilian

Meer relevante artikelen