Red Dead Redemption 2 komt in november naar de PC

7 oktober 2019 om 05:48 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

We wisten allemaal dat het was gewoon een kwestie van tijd, maar Rockstar Games heeft eindelijk aangekondigd dat Red Dead Redemption 2 komt naar PC op 5 November. Het spel zal ook komen met nieuwe verbeteringen en gameplay inhoud passend bij de eerste titel in de serie te landen op PC.Zoals verwacht, zal het spel ook komen met gratis toegang tot Red Dead Online, de gedeelde wereld online component van de westerse shooter. Het zal ook beschikken over “een reeks van grafische en technische verbeteringen”, hoewel Rockstar heeft niet aangegeven welke toeters en bellen we konden verwachten.

Pre-orders gaan open op 9 oktober om 4 uur ’s middags BST of 5 uur ’s middags CEST voor de Rockstar Games Launcher. Wie ervoor kiest om het spel voor te bestellen op Rockstar’s eigen platform, krijgt 2 klassieke games gratis als bonussen. Spelers kunnen kiezen tussen GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andres, Bully Scholarship Edition, L.A. Noire The Complete Edition, en Max Payne 3 The Complete Edition.

Wie vooraf bestelt op Rockstar’s platform krijgt ook een gratis upgrade naar de Premium Edition of $20 korting op zowel de Special Edition als de Ultimate Edition. Er is ook een heleboel items in het spel, waaronder een War Horse for Story Mode en 50 Gold Bars voor Red Dead Online.

Het spel zal echter niet exclusief zijn voor de Rockstar Game Launcher. Het spel is beschikbaar voor pre-order bij de Epic Games Store, Greenman Gaming, de Humble Store, GameStop en andere digitale winkeliers vanaf 23 oktober met 25 Gold Bars voor Red Dead Online als preorderbonus. Stoomgebruikers worden niet zo goed vergeten, maar moeten tot december wachten tot het spel op het platform van Valve is aangekomen.

Rockstar plaagde ook dat er op 9 oktober meer informatie over de pc-versie, inclusief systeemvereisten en screenshots, zal worden uitgebracht.

Red Dead Redemption 2 komt aan op de PC vanaf 5 november. Het is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.


AllKeyShop Rewards Program