Red Dead Redemption 2: Next-Gen Versie volgens Leaks in Ontwikkeling

11 oktober 2023 om 10:48 in Gaming-nieuws met Geen reacties
  Red Dead Redemption 2: Next-Gen Version according to Leaks in the Works

Lees dit bericht in :

Met de officiële aankondiging van Rockstar in februari 2022 dat er wordt gewerkt aan GTA VI, is het redelijk om aan te nemen dat het hoofdteam zich daarop zal richten, terwijl andere ontwikkelaars spellen voor hen uitbrengen. Een voorbeeld hiervan zijn de Remakes van Max Payne 1&2 die worden ontwikkeld door Remedy Entertainment.

Het is echter niet onwaarschijnlijk dat Rockstar intussen Remasters of bijgewerkte versies kan uitbrengen. Zoals de recente Red Dead Redemption-port die op 17 augustus exclusief op de PS4 en de Nintendo Switch werd uitgebracht.

  Red Dead Redemption II next-gen versie  

Wat we weten


 

Volgens recente lekken over Game Pass-prijsovereenkomsten werd verwacht dat een stem die T2/RDR2 noemt, in het tweede kwartaal van 2023 zou worden uitgebracht, evenals hun komst naar de consoles van de 9e generatie, de huidige Xbox Series X/S en PS5. Hoewel het tweede kwartaal van dit jaar al lang voorbij is, zijn dit slechts theoretische releasedata.

Rockstar wil geen nieuw negatief commentaar van de gemeenschap riskeren, zoals bij de recente Remastered. Het is dus niet vergezocht dat ze de tijd willen nemen en deze nieuwe versie op de juiste manier willen uitbrengen. Zeker met de slechte behandeling van GTA The Trilogy The Definitive Edition door een onervaren ontwikkelaar die voornamelijk werkte aan porten voor mobiele besturingssystemen. Of de recente Red Dead Redemption-port, die simpelweg een port is met als grootste probleem de beperkte beschikbaarheid en de prijs.

 
 

Voordelen van een Next-Gen versie


 

Uitgebracht in 2018 werd Red Dead Redemption II gelanceerd op de 8e generatie consoles, namelijk de Xbox One en PS4, en pas een jaar later op de pc. Nu bijna 5 jaar na de release hebben we niet alleen een nieuwere generatie consoles, veel sneller en relatief concurrerend met de gemiddelde pc van 2023, maar ook veel nieuwe technologieën om van te profiteren.

Hoewel de visuele kwaliteit nog steeds hoog is, zou de populariteit van Ray Tracing, net zoals met de PS5- en Xbox Series-versie van GTA V, enorm werken voor de landschappen van RDR2. En in combinatie met upscaling-technieken zou het niet onredelijk zijn om een verbeterde 4K-ervaring te verwachten, zelfs op consoles met 30 fps en de meest veeleisende functies. Samen met gedetailleerdere texturen, enkele verbeteringen in de kwaliteit van leven en misschien wat leuke extra’s zoals nieuwe interessante missies. Of zelfs een volledige uitbreiding, zoals het originele Red Dead Redemption: Undead Nightmare.

   

Net als dit voorbeeld van Digital Dreams, met het gebruik van de Vestigia Mod, Ray Tracing Reshade en verschillende andere mods op de pc, met een krachtige configuratie.

 
 

KOOP RED DEAD REDEMPTION 2 GOEDKOPE GAME SLEUTEL OP CDKEYNL


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kunt de beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
 

Door whizzerlow whizzerlow

 

RELEVANTERE ARTIKELEN