Remnant 2: Nieuwe DLC Brengt Marteling, Verraad en Dood

14 april 2024 om 11:22 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Nieuws gepresenteerd door CDKeyNL

De tweede DLC voor Remnant 2 staat op het punt om over een paar dagen uit te komen. De DLC heet Het Vergeten Koninkrijk en duikt in de Steen Geest Lydusa. Ontdek alle details en hoe je kunt besparen op aankoop hier.

Kernpunten

  • Keer terug naar Yaesha en vecht tegen Steen Geesten en Lydusa.
  • Geniet van nieuwe uitrusting en bovennatuurlijke verschijnselen.
  • Bespaar op de aankoop van Remnant 2 DLC met CDKeyNL.

Wat is Remnant 2

Remnant 2 is een Soulslike Shooter. Net als bij andere Soulslike games kan elke vijand in dit spel een ernstige bedreiging vormen, en eindigen baasgevechten vaak in de dood. Maar in tegenstelling tot de meeste Soulslike games, gebruik je in Remnant 2 moderne vuurwapens, wat leidt tot volledig nieuwe tactieken en speelstijlen.

Remnant 2 The Forgotten Kingdom DLC

In totaal zijn er twee DLC’s aangekondigd voor Remnant 2. Nu staat de tweede DLC, The Forgotten Kingdom, op het punt om over een paar dagen uit te komen. In deze DLC keer je terug naar Yaesha, een plek die je eerder hebt bezocht. Echter, je zult geen bekende paden bewandelen maar een volledig nieuw deel van Yaesha verkennen.

In Yaesha zoek je wraak voor de Steen Geest Lydusa. Deze geest controleert veel andere Steen Geesten, die nieuwe gepantserde vijanden zijn. Natuurlijk zijn er ook nieuwe uitrustingsstukken om jezelf verder te versterken. Het hoogtepunt van deze DLC is het nieuwe archetype: De Beschwörer. Dit personage haalt zijn bovennatuurlijke krachten uit de jungles van Yaesha. In een persbericht van ontwikkelaar Gunfire Games werd vermeld dat thematisch gezien, het zal ingaan op marteling, verraad en dood, onder andere onderwerpen.

De nieuwe Remnant 2 DLC staat gepland voor release op 23 april voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De prijs in de winkel zelf zal €9.99 zijn, maar ik laat je zien hoe je nog meer kunt besparen. Als je de Season Pass bezit, krijg je de DLC gratis.

Krijg de Remnant 2 DLC voor de Beste Prijs

CDKeyNL vergelijkt prijzen van meer dan 60 geverifieerde sleutelverkopers, altijd de beste prijs voor videogames laten zien. Natuurlijk geldt dit ook voor DLC’s. De nieuwe Remnant 2 DLC, The Forgotten Kingdom, heeft nog geen beschikbare sleutels, maar kort na de release vind je goedkope sleutels op CDKeyNL voor deze DLC. Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je het basisspel en de eerste DLC, The Awakened King, goedkoop kopen bij CDKeyNL vóór de release.

CDKeyNL DEKT JE MET DE BESTE BESCHIKBARE AANBIEDINGEN

Download gratis de CDKeyNL browserextensie – BESPAAR GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste videogamenieuws, trailers en beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste online aanbiedingen en de goedkoopste voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen