Revenant is op een Quest for Vengeance in Apex Legends Season 4 Trailer

31 januari 2020 om 09:46 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Respawn Entertainment heeft een aas en een wissel getrokken, maar niet het soort dat je van streek zou maken. De studio introduceerde onlangs een nieuw personage genaamd Forge in een trailer die hem laat zien alsof hij het volgende personage is dat zich aansluit bij het Apex Legends rooster in Seizoen 4: Assimilatie. Helaas werd hij aan het einde van de trailer gedood door een ander nieuw personage – de aantoonbaar interessantere Revenant.Nu is er een andere trailer uitgebracht en deze onthult een beetje meer over de echte nieuwe legende die in het volgende seizoen komt. Revenant draait zijn dradenkruis naar een topman voor Hammond Robotics. Hij maakt snel werk van de bewakers en vermoordt helaas ook de vrouw van de directeur.

Je kunt de moord bekijken in de Assimilatie lanceertrailer hieronder:

 

De beschrijving van de video op YouTube werpt ook meer licht op het achtergrondverhaal van Revenant. Blijkbaar was hij de beste huurmoordenaar voor het Mercenary Syndicaat. Hammond Robotics maakte van hem een letterlijke moordmachine, maar zijn programmering mislukte uiteindelijk en nu wil hij het bedrijf terugbetalen voor wat ze hem hebben aangedaan. Het ziet er naar uit dat het een stuk interessanter wordt in de ring.

Seizoen 4: Assimilatie lanceert op de eerste verjaardag van Apex Legends, 4 februari. De game is beschikbaar op de PC, Xbox One en PlayStation 4.


AllKeyShop Rewards Program