Gamers Outlet beoordelingen en waarderingen

Alle Gamers Outlet beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Gamers Outlet van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Gamers Outlet heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van Gamers Outlet klanten

WAAROM VRAGEN ZE OM MIJN ID ALS IK EEN PRODUCT KOOP?

In zeldzame gevallen kan men u vragen een foto van uw identiteitsbewijs, zoals uw paspoort, op te sturen. Het identiteitsbewijs is om uw account te beschermen, en verificatie kan tot 48 uur duren.

WAT MOET IK DOEN ALS IK MIJN SLEUTEL NIET KAN VINDEN?

Ten eerste is het belangrijk om kalm te blijven. Controleer vervolgens je spam- en junk folders, aangezien je bevestigingsmail en productsleutel daar kunnen staan. Controleer ook je Gamers Outlet account in de "downloads" sectie. Als je het na een paar uur nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met hun ondersteuningsteam.

MIJN SLEUTEL IS NIET GELDIG, OF IK HEB EEN ANDER PRODUCT ONTVANGEN.

Als u een sleutel hebt ontvangen die niet geldig is of een ander product dan u hebt besteld, neem dan contact op met hun supportteam met bewijsmateriaal en zij zullen uw bestelling binnen 48 uur terugbetalen of vervangen.

IK KAN HET SPEL NIET SPELEN, KAN IK MIJN GELD TERUGKRIJGEN?

Helaas, nee. Zorg ervoor dat uw systeem het spel of product dat u koopt kan draaien, aangezien u geen geld terug kunt krijgen voor de aankoop van het verkeerde item.

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Gamers Outlet Info

Aanmaak Datum

28-12-2013

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

$ € £

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over Gamers Outlet

Gamers-outlet.net winkel vestigde zich in de CD-sleutelindustrie in slechts enkele jaren. Het hoofdkantoor van Gamers-outlet.net is gevestigd in de Verenigde Staten. We werken sinds februari 2014 samen met Gamers-outlet.net en over het algemeen hebben we geen problemen met hun diensten gevonden. Bedrijfsnaam : Gamers Outlet, LLC Ondersteuningsschema: 08:00 tot 20:00 uur (GMT)

Gamers Outlet en Identiteitscontrole:

Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de CD-sleutelverkopers u aan een veiligheidscontrole onderwerpen. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: -Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. -Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op de Gamers Outlet site. -Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op de Gamers Outlet site.

Contact Gamers-outlet.net

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards