Attention

This merchant is not currently active on our website

Gamesplanet beoordelingen en waarderingen

Alle Gamesplanet beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Gamesplanet van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Gamesplanet heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van Gamesplanet klanten

HOE LANG MOET IK WACHTEN OP MIJN GAME KEY?

Je ontvangt je activeringscode onmiddellijk. In zeldzame gevallen kan het echter tot 4 uur duren voordat de transactie verwerkt is. Controleer je spam- en junk folders voor het geval de sleutel daarheen wordt gestuurd.

WAAR KOMT MIJN CD-SLEUTEL VANDAAN?

Gamesplanet krijgt de sleutels rechtstreeks van uitgevers en ontwikkelaars, wat betekent dat een deel van je aankoop naar de bedrijven gaat waar je van houdt.

WAT GEBEURT ER ALS IK EEN GAME SLEUTEL KOOP DIE IK NIET IN MIJN REGIO KAN GEBRUIKEN?

Als je per ongeluk een key koopt die je niet kunt gebruiken vanwege je regio, raak dan niet in paniek. Neem in plaats daarvan onmiddellijk contact op met de ondersteuning van Gamesplanet en zij zullen je graag terugbetalen.

2 comments


says on 23 februari 2017 om 23:12:13

noch nichts in diesem Shop gekauft haben, habe ich kein Geld

Not rated
says on 20 februari 2017 om 00:05:47

Ich habe noch kein Spiel aus diesem Laden gekauft, ich habe kein Geld

Not rated
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Gamesplanet Info

Aanmaak Datum

01-01-2007

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

$ € £

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over Gamesplanet

Gamesplanet shop is een van de pioniers in de digitale markt. Gamesplanet is een officiële CDkey-verkoper. Het hoofdkantoor van Gamesplanet is gevestigd in Parijs, Frankrijk. We werken met Gamesplanet sinds november 2014 en over het algemeen vonden we geen problemen met hun diensten. Bedrijfsnaam: Metaboli Ondersteuningsschema: 24/24 7/7 (09u tot 0u, beschikbare ondersteuning is Frans en Engels, en tijdens de nacht is meestal alleen de Engelse ondersteuning beschikbaar).

Gamesplanet en Identiteitscontrole:

Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de CD-sleutelverkopers u aan een veiligheidscontrole onderwerpen. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: -Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. -Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op de website van Gamesplanet. -Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op de website van Gamesplanet.

Contacrt Gamesplanet.com

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards