Greenmangaming reviews and ratings

Alle Greenmangaming beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Greenmangaming van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Greenmangaming heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van Greenmangaming klanten

IK HEB EEN SPEL VOORUITBESTELD, WANNEER KRIJG IK HET?

U ontvangt uw vooruitbestelde spel op de dag van de release van het spel of op de datum die op de productpagina van het spel staat vermeld.

WAAR IS HET SPEL DAT IK HEB BESTELD?

Elke game die u koopt, is beschikbaar op de gamepagina van uw account. U ontvangt ook een e-mail met uw code, dus controleer uw spam- en junkfolders. Als je je spel nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice van Green Man Gaming.

KRIJG IK DE PRE-ORDER BONUSSEN DIE GEADVERTEERD ZIJN?

Je krijgt alleen de bonussen die bij aankoop in de spelgegevens staan. Controleer de details voordat je het spel koopt.

1 Commentaar


zegt op mei 28, 2016, 22:19

Datum: 19/05/2016
Tijd: 19:35
spelnaam: Mystery Bundle – 7 Pack
PC – PC
Prijs: 9,99 Euro
Wijze van betaling: Paypal
Hoe lang de CD key te ontvangen: direct
Heb je de steun gebruiken: No
Hoe lang ben je al een antwoord kreeg: nvt
CDKey Correct Werken: NEE

I’ve never felt so screwed over in my life… Payed more than I’,m used to at G2A or Kinguin. Just to try it out. End result: This is just garbage!

Games in pack
GUNMONKEYS:
2GBPGIFTCARD:
SHATTEREDHAVEN:
TIDALIS:
QUESTRUN:
LEGENDARY:
CANYONCAPERS:

Not rated

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Greenmangaming Info

Aanmaak Datum

01-01-2011

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

€ £

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over Greenmangaming

Greenmangaming is een officiële CD-sleutelverkoper. Het hoofdkantoor van Greenmangaming is gevestigd in Londen, Engeland. We werken met Greenmangaming sinds januari 2012 en over het algemeen hebben we geen problemen gevonden met hun diensten. Bedrijfsnaam: Greenmangaming Limited Ondersteuningsschema: N.V.T.

Greenmangaming en identiteitscontrole

Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de CD-sleutelverkopers u aan een veiligheidscontrole onderwerpen. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op de Greenmangaming website. Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op de Greenmangaming website.

Contact Greenmangaming.com