Mmoga beoordelingen en waarderingen

Alle Mmoga beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Mmoga van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Mmoga heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van Mmoga klanten

WAAROM MOET IK MIJN IDENTITEIT VERIFIËREN VOORDAT IK MIJN SLEUTEL ONTVANG?

Soms vragen online winkels u om uw identiteit te verifiëren door u te vragen om een foto van uw foto-ID of telefoonnummer. Dit is een veiligheidsprocedure. Als u dit niet wenst te doen, kunt u contact opnemen met hun klantenservice en uw bestelling annuleren.

WAAROM STAAT ER STATUS PENDING OP MIJN BESTELLING?

In zeldzame gevallen, als u PayPal gebruikt, kunnen zij uw betaling om veiligheidsredenen vasthouden. Helaas kan dit tot 4 dagen duren, dus wees geduldig. U kunt de status van uw bestelling altijd controleren in uw account.

MIJN BETALING IS BEVESTIGD, MAAR IK HEB MIJN SLEUTEL NOG STEEDS NIET ONTVANGEN

U zou uw sleutel moeten ontvangen zodra uw betaling succesvol is verwerkt. Helaas kunnen er vertragingen optreden als servers down gaan of als er een zeer grote vraag is naar een product. Controleer uw spam en junk folders, en neem dan contact op met hun klantenondersteuning.

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Mmoga Info

Aanmaak Datum

01-01-2003

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

$ € £ AUD CR$ $CAD

Online Chat Support

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over Mmoga

MMOGA.com shop is waarschijnlijk een van de oudste handelssites die CDkey verkoopt. MMOGA begon zijn activiteit met de verkoop en aankoop van goud. Wat de spelers de goudstukken noemen zijn de valuta's die in de meeste MMORPGS worden gebruikt. Met de komst van spellen als World of Warcraft is MMOGA ontstaan als een populaire virtuele valuta. Op basis van deze ervaring hebben ze vervolgens besloten om hun catalogus uit te breiden met voornamelijk MMORPG-videogames-CD-sleutels. Zoals veel e-commerce bedrijven is ook het hoofdkantoor van MMOGA.com gevestigd in Hong Kong. We werken sinds augustus 2012 met MMOGA.com en tot nu toe hadden we geen problemen met hen. Bedrijfsnaam: MMOGA Ltd. Ondersteuningsschema: 24u/24, 7j/7

Mmoga en Identiteitscontrole:

Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de CD-sleutelverkopers u aan een veiligheidscontrole onderwerpen. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: -Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. -Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op de website van MMOGA.com. -Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op MMOGA.com website.

Contact MMOGA.com

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards