Rockstar Games beoordelingen en waarderingen

Alle Rockstar Games beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Rockstar Games van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Rockstar Games heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van Rockstar Games klanten

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Rockstar Games Info

Aanmaak Datum

17-04-2008

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

$ € £ AUD JPY

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over Rockstar Games

Rockstar Games is de digitale winkel van Rockstar. Ze zijn ook een speluitgeverij die bij iedereen bekend is. Wij werken sinds november 2019 met Rockstar Games en hebben geen problemen met hun diensten ondervonden. Ondersteuningsschema: 24/7 Rockstar Games en hun identiteitscontrole: Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de winkel u aan een veiligheidscontrole onderwerpt. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en je kan tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van je privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: - Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. - Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op hun website. - Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op hun website.

Contact Rockstargames.com