Softwareload EU beoordelingen en waarderingen

Alle Softwareload EU beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Softwareload EU van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Softwareload EU heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van Softwareload EU klanten

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Softwareload EU Info

Aanmaak Datum

01-05-2014

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over Softwareload EU

Softwareload EU is een online winkel die uitsluitend gespecialiseerd is in de markt van software. Wij werken sinds december 2019 met Softwareload.eu en hebben geen problemen ondervonden met hun diensten. Ondersteuningsschema: 24/7 door middel van tickets Softwareload en hun identiteitscontrole: Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de winkel u aan een veiligheidscontrole onderwerpt. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: - Gebruik geen proxy of VPN bij uw aankoop. - Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op hun website. - Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op hun website.

Contact Softwareload.eu

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards