Attentie

Deze handelaar is momenteel niet actief op onze website

Whokeys beoordelingen en waarderingen

Alle Whokeys beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Whokeys van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Whokeys, heb je nu alle beoordelingen van gebruikers over deze handelaar. Je kunt in één oogopslag zien of deze verkoper betrouwbaar is. Je kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de opmerkingen hieronder.

Vragen en antwoorden van Whokeys klanten

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Whokeys Informatie

Aanmaak Datum

01-01-2019

Tijdstip van levering

Direct

Valuta

$ € £ AUD CR$ $CAD JPY KRW zł ₽

Online chatondersteuning

Ondersteuning reactietijd

Direct

Over Whokeys

Whokeys is een online winkel, ontworpen om digitale videogame- en softwaretoetsen te distribueren. Hun doelen zijn om een grote verscheidenheid aan spellen, software tegen betaalbare prijzen te bieden. We werken met Whokeys sinds december 2019 en we vonden geen problemen met hun diensten. Ondersteuningsschema: 24/7 Whokeys en de Identiteitscontrole: Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de verkoper van de CD-sleutel u aan een veiligheidscontrole onderwerpt. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: - Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. - Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op hun website. - Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op hun website.

Contact WhoKeys.com

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen