SD Gundam G Generation Cross Rays is nu verkrijgbaar

29 november 2019 om 13:32 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

SD Gundam G Generation Cross Rays heeft een aantal iconische mobiele kostuums uit verschillende Gundam series in turn-based tactische gevechten. Hoewel spellen als deze meestal uitsluitend in Japan worden uitgebracht, lijkt Bandai Namco zich te hebben gerealiseerd dat er een publiek voor dit soort spellen in het westen is, omdat het het via Steam voor de PC heeft uitgebracht.Cross Rays’ gameplay zal zeer vertrouwd zijn voor degenen die een spel uit de Super Robot Wars-serie hebben gespeeld. Het verschil hier is dat terwijl Super Robot Wars meestal beschikt over mecha van verschillende franchises, Cross Rays’ richt zich alleen op die uit de specifieke Gundam Series.

Je kunt hieronder de starttrailer van de game bekijken:

 

Hier is een lijst van de Gundam-serie vertegenwoordigd in het spel:

  • Mobile Suit Gundam Wing
  • Mobile Suit Gundam SEED (including Destiny)
  • Mobile Suit Gundam 00
  • Mobile Suit Gundam Iron-Blooded Orphans
  • SD Gundam GX
  • G Generation Series

Het spel bevat ook mecha’s uit vervolgen, films en spin-offs van deze series. Helaas zullen fans van de Universal Century-uitjes hier hun favoriete mecha’s niet vinden, maar er zijn hier nog steeds genoeg fans van Gundam in het algemeen.

De game wordt momenteel ook uitgebracht voor PlayStation 4 en de Switch in Japan. Het is vreemd dat Bandai Namco er niet voor heeft gekozen om de consoleversies in het westen uit te brengen, vooral omdat deze versies volledige Engelse ondertiteling bevatten. Gelukkig kun je ze nog steeds digitaal op die platformen krijgen.

SD Gundam G Generation Cross Rays is nu uit voor PC via Steam.


AllKeyShop Rewards Program