De bèta van Sea of Thieves voor PlayStation verzadigt servers met nieuwe spelers

13 april 2024 om 15:27 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Nieuws gepresenteerd door CDKeyNL

Het piratenavonturenspel van Rare, Sea of Thieves, vierde onlangs zijn 6-jarig bestaan. Maar nu, na zes jaar, is het ook klaar om te verschijnen op de PlayStation. Momenteel loopt de Closed Beta voor Sea of Thieves op de PlayStation. Alle details vind je hier.

Belangrijkste Informatie

  • Sea of Thieves trekt veel spelers aan op de PlayStation, waardoor de servers overbelast raken.
  • Door het spel vooraf te bestellen, kun je dit weekend deelnemen aan de Closed Beta.
  • Bespaar op Sea of Thieves voor de PlayStation met CDKeyNL.

Wat is Sea of Thieves?

Sea of Thieves is een open wereld piratenspel waarin je alleen of in groepen tot 4 spelers over de open zeeën vaart. Je kunt verschillende missies aannemen in de steden, zoals handelsmissies of schattenjachten. In deze wereld kun je naast willekeurige gebeurtenissen zoals de Kraken ook andere spelers tegenkomen, met wie je kunt samenwerken of spannende zeeslagen kunt voeren.

Sea of Thieves PlayStation

Daarnaast biedt Sea of Thieves tal van verhaalmissies, waaronder een met kapitein Jack Sparrow. Deze bieden extra inhoud, waardoor je hele nieuwe avonturen kunt beleven.

Sea of Thieves op de PlayStation

Sea of Thieves was vele jaren exclusief voor Xbox en pc. Maar nu staat het spel ook op het punt om uit te komen op de PlayStation 5. En dat al heel snel, op 30 april. Maar dit weekend al heb je de kans om Sea of Thieves op de PlayStation te spelen. Je hoeft alleen maar het spel vooraf te bestellen en je kunt tot 15 april deelnemen aan de Closed Beta.De Closed Beta is bij spelers goed ontvangen en is hoger uitgevallen dan verwacht door de ontwikkelaars. Daarom kan het zijn dat je kortere wachttijden kunt verwachten voordat je het spel kunt starten. Als het spel op 30 april wordt uitgebracht, zouden er echter geen problemen moeten zijn.

Pre-order Sea of Thieves voor de beste prijs

Wil je Sea of Thieves dit weekend al op de PlayStation 5 uitproberen? Bestel het dan nu voor de beste prijs vooraf! CDKeyNL vergelijkt de prijzen van meer dan 60 geverifieerde verkopers van sleutels en laat je altijd de beste prijs voor videogames zien.

Maar natuurlijk biedt CDKeyNL ook Sea of Thieves voor andere consoles dan de PlayStation 5 tegen lage prijzen aan. Hier vind je de beste prijzen voor elk spel op elk console, dus vergelijk nu al je spellen met CDKeyNL.

CDKeyNL DEKT JE MET DE BESTE BESCHIKBARE AANBIEDINGEN

Download de gratis CDKeyNL-browserextensie: BESPAAR GELD!

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, voeg ons toe aan je bladwijzers.
Je vindt alle beste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-key-verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen