Serieus Sam 4 Kenmerken Alle Chaos en Slachting die de serie bekend is voor

27 juni 2020 om 16:32 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Het is bijna 10 jaar geleden dat we een Serious Sam spel hebben gespeeld, en gelukkig hoeven we nog maar een paar maanden te wachten voordat Croteam ons Serious Sam 4 geeft, en hier gaan we door de functies van het spel heen en wat je kunt verwachten.Serious Sam 4 is een prequel voor de Serious Sam-serie, maar bevat alle chaos en bloedvergieten waar de serie bekend om staat, met een nooit eerder vertoond aantal vijanden in één keer op het scherm, en schijnbaar onmogelijke levels, allemaal mogelijk gemaakt met het nieuwe Legion System van het spel.

Maak kennis met de onderstaande Serious Sam 4-functies:

 

Het Verhaal

In een tijd waarin Mental’s hordes de planeet belegeren en vernietigen wat overblijft van een gebroken mensheid, is Sam “Serious” Stone belast met het leiden van de Earth Defense Force, een zwaar bewapend team van commando’s, tegen een onstuitbare vijand.

The Horde

De Serious Sam games staan bekend om hun vijanden, en Serious Sam 4 zal alle favorieten uit de franchise bevatten, zoals de Headless Kamikaze, Kleer, en Scrapjack, evenals een paar nieuwe toevoegingen, waaronder de Processed, Belcher, en Zealot.

De Wapens

Serious Sam 4 zou niet compleet zijn zonder de wapens, en de fans van de originele serie zullen blij zijn om te weten dat het terugkomen voor de prequel het dubbelloops jachtgeweer, de minigun en de kettingzaagwerper zal zijn, en het spel zal ook een paar nieuwe high-powered wapens zoals de auto shotgun bevatten.

Co-op

U zult in staat zijn om de hordes te vernietigen in een brute campagne alleen of met vrienden met maximaal 4-speler online co-op beschikbaar, als je missies en sidequests te voltooien.

Deluxe Edition

Serious Sam 4 is nu verkrijgbaar als pre-purchase en beschikt over een Standard Edition en een Deluxe Edition. De Deluxe Editon wordt geleverd met de volgende items:

  • Serious Sam 4 digitaal kunstboek, compleet met concept art, model renders en poster art.
  • Serious Sam digitale soundtrack gecomponeerd door Damjan Mravunac.
  • Een exclusieve in-game Tommy Gun wapenhuid.

Serious Sam 4 lijkt de meedogenloze actie die de originele games bieden voort te zetten, en je kunt je een weg banen door de hordes van Mental als het spel in augustus 2020 wordt gelanceerd.

 

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Serieus Sam 4 Planeet Badass Lancering Op Augustus Dit jaar

Serious Sam 4 Planet Badass is eindelijk aangekondigd door Croteam en zal een prequel zijn voor de klassieke en geliefde FPS serie.

AllKeyShop Rewards Program