Sifu: Nieuwe launch window, Gameplay Teaser onthuld

20 juli 2021 om 14:53 in Gaming News met no comments

Sloclap heeft een nieuw lanceervenster aangekondigd voor Sifu, haar aankomende third-person actiegame, evenals een glimp van de gameplay.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Sifu Release Window


 

In een post op de PlayStation Blog heeft Sloclap aangekondigd dat ze de release van Sifu uitstellen. Volgens hen waren ze van plan om de game eind dit jaar uit te brengen, maar ze realiseerden zich dat het niet mogelijk is om een gepolijste game voor 2022 uit te brengen.

Hoewel het bedrijf geen definitieve releasedatum bekendmaakte, kunnen we het spel waarschijnlijk ergens in 2022 verwachten.

  Sifu Price Comparison CD Key  

Sloclap voegde eraan toe dat de “Covid crisis en de daaropvolgende lockdowns” uitdagingen voor hen creëerden, hoewel ze geluk hadden dat ze niet met financiële verliezen werden geconfronteerd. Het team profiteerde ook van het werken op afstand, maar vond het een uitdaging om de dagelijkse informele interacties tussen teamleden te beheren.

Wat ze hun publiek echter willen verzekeren, is dat ze “het best mogelijke spel maken, een enorm onderhoudende en gepolijste ervaring”.

“…we vragen onze fans liever iets langer te wachten dan gepland, dan iets uit te brengen waar we niet helemaal trots op zijn,” voegde de ontwikkelaar eraan toe.


 

Fight Club Gameplay Teaser


 
 

Samen met de aankondiging van de vertraging van het spel, onthulde Sloclap ook een teaser die de gameplay van Sifu laat zien. De teaser toont de verouderingsmechaniek en een nieuwe omgeving, namelijk een ondergrondse vechtclub. De teaser toonde ook wat Kung Fu actie.


 

Platforms


  compare Prices for Sifu CD Key  

Sifu lanceert momenteel voor PC, Playstation 4 en Playstation 5. We houden je op de hoogte van de releasedatum van het spel zodra deze beschikbaar is.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN