Simulatiekosten bij het kopen van spellen in AllKeyShop

Door Rhyn uit juli 8, 2019 Blog, FAQ met Geen commentaar
 

Ooit doorklikt naar een verkoper en zich afgevraagd waarom de totale prijs van het spel hoger was bij het afrekenen in vergelijking met de prijs op AllKeyShop.com? Nou, je hebt je misschien niet gerealiseerd dat er een paar andere kosten zijn toegevoegd aan de prijs voor extra aankoopzekerheid of om de kosten van de betalingsverwerker en de door de overheid opgelegde kosten te dekken.

Dus wat zijn deze kosten precies? Om u te helpen ze beter te begrijpen, hebben we een aantal van de meest voorkomende add-on vergoedingen hieronder met een korte beschrijving van elk:

Fees

  • TAX — Dit is een door de overheid gemandateerde vergoeding die van toepassing is op de meeste producten en wordt meestal aangeduid als de belasting over de toegevoegde waarde (BTW). Dit is een vast percentage van de aankoopprijs en is afhankelijk van de wetgeving van het land waar u uw aankoop doet.
  • PAYPAL — Als u ervoor kiest om te betalen voor uw aankoop met behulp van Paypal, zal de verkoper de verwerkingskosten Paypal kosten toe te voegen, gedeeltelijk of volledig, aan het totale bedrag van uw aankoop. U kunt deze pagina bezoeken voor een uitleg over hoe Paypal kosten worden berekend.
  • CREDIT KAART — De betalingsverwerkingsservice die de transactie voor de verkoper afhandelt zal ook een klein bedrag in rekening brengen dat vervolgens door de verkoper wordt toegevoegd aan uw totale aankoop. Deze kosten zijn afhankelijk van het type kaart dat u gebruikt en de betalingsverwerkingsservice die door de verkoper wordt gebruikt.
  • KOPERBESCHERMING — Wij noemen dit in het algemeen “Veiligheidsschild” of gewoon “Schild”. Dit is een premium service aangeboden door verschillende verkopers die een extra laag van bescherming biedt tegen problemen die zich kunnen voordoen met uw aankoop, zoals niet-levering en ongeldige of dubbele sleutels. Hoewel deze service optioneel is, wordt deze service aanbevolen wanneer deze beschikbaar is, omdat de minimale vergoeding veel veiligheid biedt.

Nu u weet wat deze kosten zijn, laten we eens kijken hoe u ze kunt simuleren met onze prijsvergelijkingsservice.

Bovenstaande afbeelding toont een basisvermelding voor een spel. Onder de prijskolom zie je de ruwe kosten van het spel. Onder tarieven zie je de extra kosten, afhankelijk van de betaalmethode en de kopersbeschermingsservice van de site. Dit geeft je een snelle manier om de totale kosten van het spel te schatten via die aanbieding.

Als je de berekening niet zelf wilt doen of meer specifieke opties wilt, kun je de sectie raadplegen die precies boven aan de lijst staat.

Hier heb je verschillende opties die, wanneer je ze omgeschakeld hebt, zullen reflecteren op de prijs die in de aanbieding staat.

DE BETALING sectie

  • EERSTE DROPDOWN — Deze dropdown box laat u toe om de extra kosten toe te voegen, afhankelijk van uw betaalmethode. Selecteer gewoon “Inclusief paypal kosten” of “Inclusief kaart kosten”, afhankelijk van welke u van plan bent te gebruiken voor uw aankoop.
  • SECOND DROPDOWN — Deze dropdown box laat u toe om te kiezen uit welk land u koopt en de belasting te berekenen op basis van de belastingwetgeving van uw land. Wie van buiten Europa koopt, hoeft dit niet in te stellen.

DE STORE sectie

  • EEXCLUDE BTW – Sommige winkels heffen geen belastingen op aankopen. Zet een controle op dit als u uw land in de sectie Betaling en het zal de berekende belasting te verwijderen uit aanbiedingen die niet in rekening brengen.
  • INCLUDE SECURITY SHIELDS — Zoals het label aangeeft, zal het inschakelen van deze optie de kosten van de kopersbescherming van de site toevoegen aan de totale prijs van de aanbieding.

Hier is een vergelijking van dezelfde aanbieding met en zonder de ingestelde opties voor de vergoedingen:

ZONDER OPTIESET

MET OPTIESET

Nu je weet hoe je de verschillende extra kosten die onze verkopers in rekening brengen, kunt simuleren, zul je niet verbaasd zijn als je aankomt op de afrekenpagina. En als u fouten vindt in de manier waarop het systeem de kosten voor een bepaalde site of soort kosten berekent, meldt u het probleem dan aan ons supportteam, zodat we het direct kunnen oplossen. Veel plezier bij het zoeken naar een deal!


AllKeyShop Rewards Program