Snelle gids | Het activeren van een CD Key op Origin

11 mei 2019 om 05:28 in Tutorial met no comments
 

 

Read post in AllKeyShop GocleCD KeyforSteam CDKeyIT claveCD CDkeyPT

Heb je een Origin CD Key, maar niet zeker hoe het te activeren? Laat deze snelle gids u helpen, en u zult het spelen van uw spel in een mum van tijd!

Klik hier om ORIGIN voor PC te downloaden


  1. Eerst, moet u de oorsprongs toepassing downloaden.

2. Zodra u hebt gedownload en geïnstalleerd Origin, moet u uw e-mail adres in te voeren en een wachtwoord registreren om een account aan te maken (op voorwaarde dat u niet beschikt over een nog). Start Origin en u wordt gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren die u hebt aangemaakt.

      3. Zodra de applicatie wordt geladen, selecteert u ‘Origin’ ‘inwisselen product code‘.

 

 

4. U wordt gevraagd om de origin-CD-code in te typen. Als u een code hebt aangeschaft bij een van de winkels die bij ons staan vermeld, wordt uw CD-sleutel naar u verzonden via uw e-mail of via uw online account op de website van de winkel. Typ de code in het dialoogvenster precies zoals het wordt weergegeven op uw e-mail. Een prompt zal komen tonen u het spel dat je hebt gekocht, alsmede een korte samenvatting en de talen die beschikbaar zal zijn. Druk op ‘Volgende‘ om verder te gaan naar de volgende stap.

 

5. Hetzelfde vak zal weer komen, maar nu bevestigen dat uw code is verlost. Dit betekent dat je spel nu beschikbaar is om te downloaden. U ziet dan het spel dat u zojuist hebt geactiveerd in het tabblad ‘mijn games‘. Volg de instructies totdat u bij ‘Download‘ komt.

   

Dat is het! Veel plezier met je spel!

Klik voor meer informatie over ORIGIN op HIER