SnowRunner – Seizoen 4: New Frontiers – Update Feiten

21 mei 2021 om 10:48 in Gaming News met no comments

Terwijl de temperaturen in dit land stijgen, blijft het vriezen in SnowRunner, waar Seizoen 4: New Frontiers op 18 mei 2021 al van start is gegaan.

Door Veena  |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

 Buy SnowRunner - Season 4: New Frontiers CD Key    

Season 4: New Frontiers Overview


Spelers worden naar de Russische regio Amur Oblast gebracht met het nieuwe seizoen van SnowRunner. Er komen nieuwe maps, nieuwe voertuigen met bijpassende skins en een gratis update die een heleboel nieuwe content brengt waar spelers van kunnen genieten.

Het nieuwe seizoen bevat onder andere een nieuw hoofddoel, vier nieuwe grote kaarten in de winterse regio Amur Oblast, twee nieuwe voertuigen (ZiKZ 605-R en Khan 317 Sentinel) en een aantal exclusieve skins en add-ons.

De Oblast Amur beslaat 12 vierkante kilometer ruige wildernis. Je doel is om een oude en verlaten raketlanceerbasis op te knappen in opdracht van een privé-raket bedrijf dat de sterren wil bereiken. Dit betekent dat je wegen en brandstofleidingen moet repareren, accommodaties voor het team moet bouwen en Mission Control moet opzetten. Daarna moet je de geassembleerde raket naar het lanceerplatform brengen. Om je bij je missie te helpen, krijg je ook de krachtige ZiKZ 605-R en de robuuste Khan 317 Sentinel verkenningsvoertuigen.Buy SnowRunner - Season 4 CD Key    

Fase 4 Update


De Phase 4-update bevat ook een aantal exclusieve aanpassing items voor Season Pass- en Premium Edition-eigenaars, evenals gratis items voor alle SnowRunner-spelers. Dit omvat nieuwe motorkap versieringen en nieuwe uitdagingen om aan te gaan.

 

RELEVANTERE ARTIKELEN